Hvordan man laver avocado bananbrød

Mad

Hvordan man laver avocado bananbrød

Bananbrød er en klassisk morgenmads favorit, men lækker som det er, det kan lade dig føle sig træt med en sukker tømmermænd i resten af ​​din morgen. Ved at fodre din krop med sunde fedtstoffer, fibre og næringsstoffer slår du a. m. tåge. Og vi har opskriften til dig.

Sådan laver du æg og Avocado Toast

Prøv den sundere version af denne traditionelle opskrift ved at bruge vores hemmelige superfood ingrediens: Avocado. Se videoen til en trinvis demonstration. Dette tager på den populære opskrift vil lade dig føle dig energisk og klar til at starte din dag.

Ingredienser

Sådan laver du en Avocado Moisturizing Face Mask

1 1/2 kopper Mandelmel

1 tsk. bagepulver

1/4 tsk. bagepulver

2 tsk. kanel

1/2 tsk. salt

8 oz. avocado, halveret, pitted, kød udskåret (ca. 3 ¼ kop kød)

2 mellemstore modne bananer (skåret over 13 oz.), skiver

3 spsk. kokosolie, plus mere til pan

2 tsk. vaniljeekstrakt

5 spsk. ahornsirup

1 stort æg

1/2 kop hakkede nødder, usødet kokos eller chokoladechips, valgfri

Forberedelse

Sådan laver du Crunchy Avocado Fries

. Forvarm ovnen til 350ºF. Smør en 8-tommers brødpande med kokosolie.

. I en medium skål kombineres mandelmel, bagepulver, bagepulver, kanel og salt. I en fødevareprocessor behandles avocado og bananer indtil blandet. Tilsæt 3 el. kokosolie, vanilje, ahornsirup og æg; Behandle lige indtil blandet. Tilsæt avocado blanding til mandelblanding og omrør til kombineret. Fold i nødder eller chokoladechips, hvis du bruger.

. Spred batter i brødpande. Bages indtil brød er gyldenbrunt og et tandstikker indsat i midten kommer ud rent, 55 til 65 minutter. Lad afkøles i pande på et trådstativ i 10 minutter, og drej derefter ud på stativet for at afkøle helt.

Efterlad Din Kommentar