Hjem

10 wellness-trends, du kommer til at se overalt i 2018, ifølge pinterest

Hvis tanken om at leve sundt i det nye år gør dit sind til tredemølle træning og broccoli opskrifter, så er Pinterests bedste wellness-trends for 2018 for dig. Omfatter sunde vaner, som gavn for deres sind, krop, og sjælen, den netop udgivne liste har noget for hver Pinner-61% af dem siger, at Pinterest er, hvor de finder ideer til at være deres bedste.

Sved meget? her er hvorfor og hvad du kan gøre ved det

Hvis geni virkelig er 1% inspiration og 99% sved , så skal nogle af os være meget klogere end andre. Mens sved er en normal menneskelig funktion, er det et heldigt resultat at producere højere end normale mængder - især i de varme sommermåneder. Men før du hælder dig selv i aircondition hele sæsonen, er der et par ting, du bør vide om sved.

Denne app tager al stress ud af måltidsplanlægningen

Hvis måltid planlægning, købmand og lave middag nat efter nat tilføje op til masser af stress for dig, er du ikke alene. vi har alle hørt "hvad er til middag? "og ønskede bare at bestille takeout og gøres med det. thefreeapp cozi (ejet af health ' s moderselskab, time inc.) tager besværet ud af hele processen.

Hvorfor sommersolhvervelsen kan være årets lykkeligste dag

Sommertid solsticeis 20. juni, årets længste dag på den nordlige halvkugle. Men gør de ekstra timer med solskin dig lykkeligere? I almindelighed er folk mere munter i løbet af denne sommertid, ifølge Philip Gehrman, associerede direktør for adjunkt søvnmedicin programmeret University of Pennsylvania.

Ja, avocado toast pizza er også tilgængelig til din fornøjelse

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Vi har nået det: toppen avokado oplevelsen. I dag kommer den i form af avocado toast pizza, en skål serveres af New York Citys Kola House restaurant. Kokken Jon Feshan mente, at han havde ramt for mange avocado toasts, der enten manglede noget eller noget overvældende.