Hjerte sygdom

5 Nødder du bør spise

Alle sunde foodie ved, at nødder er ernæringsmæssige krafthuse. sikker på, de knappe snacks kan være højt i kalorier, men de leverer også masser af imponerende sundhedsmæssige fordele, hvilket gør dem til en god tilføjelse til en sund kost, når de forbruges i moderation. og som en ekstra bonus er de helt lækre.

Kokosolie er ikke så godt for dig efter alle

I årevis er kokosolie blevet fremkaldt som en velsignelse for dit hår, hud og hjerte. (og alvorligt, prøv bare at finde en dessertopskrift på pinterest, der ikke kræver det.) men for alle de påståede fordele ved kokosolie, er det virkelig så godt for dig? vises, sandsynligvis ikke. nogle baggrundsoplysninger: kokosolie er 92% mættet fedt.

Her er hvordan de største tabere konkurrenter har bragt vægten fra

Din kost kan hjælpe dig med at tabe sig, men motion ser ud til at være nøglen til at holde det væk. En ny undersøgelse, offentliggjort i tidsskriftet Fedme , spores 14 tidligere Største taber deltagere for at bestemme, hvordan nogle af dem blev væk efter showet. Fysisk aktivitet, den forskerbestemte, var det klare svar - selvom diæt, ikke motion, viste sig at hjælpe den konkurrentløse vægt i første omgang.

Jeg prøvede slankekure som min mor. . . og det fungerede

Kate Moss. Det er en løgn. Bare overvej: dulce de leche ice cream. En frisk hummerrulle. Tropiske gelébønner. Jeg nød alle disse afkom og mere, mens jeg var gravid med mit andet barn - og fik omkring 60 pund. Ups. Jeg fortryder ikke en bid, men jeg har min stolthed, og i fire måneder efter at have afleveret en baby pige ved C-sektionen blev denne stolthed alvorligt såret.

Er det farligt at spise virkelig Hot Peppers?

Det er standard for krydret mad, der får din overlæbe til at svede, din næse til løb, og din mund føles som om den er i brand. men kan eathot peber rod med dit helbred efter måltid? spørgsmålet er værd at overveje, især da als pepper challenge (aka ice bucket challenge 2. 0) vinder popularitet. stjerner som kelly clarkson og shaquille o'neal har beenspotted sluge krydrede ting til udfordringen, som har til formål at øge bevidstheden og midlerne til den neurodegenerative sygdom.

Ny "dette er os" bag scener billeder vis jack som bedstefar, og vi snigger over hvad der kunne have været

Det næste stop på Dette er os forsøg på at ødelægge vores hjerter? Endnu flere alternative tidspunkter og udforske hvad der kunne have været. Hvis du har brug for en genopfriskning, Jack Pearson, a. k. en. Den bedste far nogensinde er ikke længere hos os. Dødsårsag: hjertestop efter at have indåndet for meget smokea ild i Pearson hjemmet startet af en defekt Crock-Pot.

De rigeste amerikanere lever 10 år længere end de ringeste

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Penge må ikke købe dig lykke, men det kan hjælpe med at købe dig sundhed og i sidste ende et længere liv. Forskere, der analyserer data om indkomstforskelle og sundhedsresultater i USA, konstaterede, at sundhedsforskelle mellem de rige og de fattige vokser, og det oversætter til større forskelle i, hvor længe folk lever.

Sidder i trafikken er dårlig for din sundhed

Hvis du kører på travle veje denne feriehelg, vil du måske være opmærksom på en ny undersøgelse om trafik og luftforurening: Forskningen udført af universitetet af Surrey i Det Forenede Kongerige, foreslår at holde bilens vinduer lukkede og fans slukket, mens de sidder fast i langsomme trafikpropper, kan reducere risikoen for eksponering for giftige dampe med op til 76 procent.

Tager Ibuprofen dagligt øger din hjerteinfarktrisiko

Denne artikel blev oprindeligt vist på tid. com. ibuprofen, naproxen og celecoxib er blandt de mest almindeligt anvendte lægemidler i usa. de kræver ikke recept, og de er et hurtigt svar på alle former for smerte. men i det seneste har der været voksende tegn på, at ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (nsaid'er) måske ikke er lige så gode som folk tror, ​​de er.

Disse er de bedste walking-øvelser, ifølge fitnesseksperter

Det er nemt at takewalking for grantedas en form for motion. Afterall er det sådan, vi bevæger os rundt i verden hver dag, så det kan være svært at tro på, at det vil slå offpounds. Men undersøgelser viser, at walking er overraskende stærk healthand fitness strategi. Det betyder dog, hvordan du går. En undersøgelse i Journal of Applied Physiology foundthat at gå hurtigt med hånden og ankelsvægtene var sammenlignelig med slowrunning.

Lattes i avocados er uundgåeligt her at kombinere to tusindvis af favoritter

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Vi har nået sparsommelighed for topmat trends: Avolatten eksisterer. Det er en latte, der serveres inde i en (for det meste) scooped out avocado hud og toppede med et kunstigt skum design, selvfølgelig, og det var banebrydende af en australsk café, der faktisk havde til hensigt at gøre et satirisk punkt ved at fordoble sig på de to tusindårs- yndlingsfødevarer.

Tostitos new chip bag har til formål at forhindre drukket kørsel

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Tastitos lancerer en ny pose chips, der fordobles som et pusteapparat, lige i tide til årets største snack- og drikkeferie - Super Bowl Sunday. Den sædvanlige "Party Safe" taske med begrænset udgave er beregnet til at modvirke drikke og kørsel, og vil endda give dem med et spor af alkohol på vejret med en $ 10 Uber-kode på dagen for det store spil.

4 Saltfri madlavningsteknikker, der hjælper mad smag bedre

En håndfuld salt kartoffelchips kan smage fantastisk i øjeblikket, men natrium kommer med bivirkninger. fra at hæve dit blodtryk for at øge din vandretention og øge bloat, kan salt tjene op for en lang række sundhedsproblemer på kort og lang sigt. heldigvis reducerer dit saltindtag ikke så svært og behøver ikke at betyde intetsigende måltider, der giver dine smagsløg.