Sunde swaps: færre kalorier, mere smag

10 Enkle måder at skære sukker fra din kost

Skær sødheden du må muligvis ikke spise oreos ved koksens rulle eller dråber, men det betyder ikke, at sukker er fraværende fra din kost. du vil sandsynligvis spise sukker hele dagen uden endog at indse det, siger amari thomsen, rd, ejer af chicago-baserede ernæringsrådgivningspraksis eat chic chicago.

13 Comfort madvarer der brænder fedt

Rethink deres komfortfødevarer de kaldes "trøst" fødevarer af en grund - de bringer varme minner tilbage, kitter dine smagsløg og lindrer din sjæl. selv om nogle madvarer er stegt, overdækket i ost eller pakket med sukker, kan nogle faktisk hjælpe dig med at tabe sig. slå kampens kamp med følgende hyggelige spiser.

15 Ting Ingen fortæller dig om at tabe vægt

Uventede virkninger af vægttab taber sig mere end at give dig en undskyldning for at købe nye tøj. at droppe kun 5 til 10% af din kropsvægt kan forbedre dit generelle helbred og reducere risikoen for kroniske tilstande som hjertesygdomme og diabetes. men udgydelse af uønskede pund kan også have mindre indlysende virkninger, og ikke altid til det bedre, siger adam tsai, md, en læge hos kaiser permanente colorado og en talsmand for fedmeforeningen.

20 Små måder at tabe pundene på og holde dem væk

Undgå vægten dårlige nyheder: den gennemsnitlige person får 1-2 pund om året. gode nyheder: forbruger kun 100 færre kalorier hver dag er nok til at afværge denne vægtforøgelse. hvis du finder det lidt for sent, og du vil faktisk tabe noget af den vægt, skal du nedskære med 500 kalorier om dagen. men du behøver ikke at skære dem alle fra din plade.

24 mad swaps at slash kalorier

Små ændringer, store resultater Når det kommer til vægttab, langsomt og stabilt vinder løbet. "Mens komplette kostovergange kan være overvældende, fokuserer det på små enkle ændringer, at sund kost mere håndterbar og bæredygtig på lang sigt," siger Kelly Pritchett, RD, PhD, en talsmand for Academy of Nutrition and Dietetics.

25 fantastiske apple opskrifter

ÆGlepai og andre sunde opskrifter Uanset om din fave er tæren Granny Smith , saftig McIntosh, eller sød Golden Delicious, er der ikke noget bedre end at bide ind i et frisk, sprød æble. Og få fødevarer kan konkurrere med æblet når det kommer til sundhedsmæssige fordele. Rig på fiber, C-vitamin og relativt lavt i naturlige sukkerarter, er et mellemstort æble kun ca.

3 Uger til en slankere du

Metabolismeforøgende måltidsplan marissa lippert, rd, designet denne plan omkring fødevarer, der er højt i antioxidanter, sunde fedtstoffer, koffein og proteinbeviste metabolismforstærkere. prøv det (med vores træning) i 21 dage for at tabe op til 10 pund. i løbet af den første uges 1, 200-kalorier kickstart, miste op til et pund om dagen ved at vælge tre måltider og en snack.

30 Fødevarer under 40 kalorier, med opskrifter

Skær kalorier med disse fødevarer har du nogensinde hørt teorien om, at visse fødevarer har en negativ kalorieffekt, hvilket betyder, at de brænder flere kalorier under fordøjelsesprocessen, end de bidrager? (selleri og æbler nævnes ofte som eksempler.) udviser den negative kalorie teori er en myte. men det betyder ikke, at nogle fødevarer ikke er utroligt lavt kalorieindhold og meget næringsrige.

35 Sommer mad under 90 kalorier

Skyldfri græsning du har trænet hårdt for at komme i form til sommer, så lad ikke fristende sommerfood komme i vejen. her er 35 lækre sommerfester, snacks og drikkevarer med lav kalorier. frugtkebab med chocolate drizzle denne farverige og saftige behandler vil tilfredsstille enhver sød tand. snack på en frugtkebab til 62 kalorier.

6 'Dårlige' Carbs, der egentlig er gode for dig

Har dine carbs og spis dem også takket være populariteten af lav-carb diæter, nogle carb-tunge fødevarer er blevet uretfærdigt blacklisted. men der er ingen grund til at være bange for spuds eller bananer. vi stiller rekorden lige så grave i skyldfri! corn corn får en dårlig rap, fordi den ofte findes i pakket, forarbejdet mad, der kan være ugyldigt for næringsstoffer.

7 Dages super sunde middage

Ernæringsmæssige kræfter går måltider ofte overtaget af ernæring skurke (tons kalorier, masser af mættet fedt og overskydende natrium)? tag aftensmaden tilbage: vi har skabt en uges værd af smagsoplevende måltider med ægte næringsstans. hver eneste er under 500 kalorier-wham! høj i at fylde fiberbam!

7 Nemme måder at oplyse dine snacks

Kick det op nyd sommerferier med disse kalorieresparende tips! bytt den håndfuld tortilla chips og guacamole til bagt pita chips og salsa. tomaterne i salsa pakker vitaminerne a og c til relativt få kalorier, og pitabrombene har mere protein og halvt mættet fedt af tortilla chips. sommerbesparelser: 130 kalorier spring over pisken ligesom en kølig eftermiddags pick-up-drink?

De bedste Super Bowl Chips og Dip

Bedste i chips super bowl og oscars parti spredes skrig for crunchy nibbles. disse fem lavede toppen af ​​vores liste for smag (og har nogle gode bonusser til at starte!). bedste pita stacy's multigrain pita chips stor crunch og en lidt nutty smag sætte disse nibbles langt foran pitapakken. ($ 4 til 8 ounce taske) kalorier: 140 pr.

Sponsored: Flavour Burst

Græsk kål slaw alle elsker en god slaw, men denne klassiske favorit bliver uimodståelig med tilføjelsen af ​​ hidden valley® greek yogurt ranch . se opskrift: græsk kål slaw græsk sød potato dip planlægning på underholdende? hidden valley® greek yogurt ranch vil lade dine venner klamre for at lære den hemmelige ingrediens i denne græske sweet potato dip recipe.

Sådan bliver du en træningsberegning

Hvordan man holder sig motiveret vi har alle venner, som trods hektiske tidsplaner aldrig gå glip af en dag i gymnastiksalen. hvem kan ikke stoppe med at tale om de næste 10k. hvem kan ikke stoppe med at smile efter yogaklassen. jo, de er lidt, godt, obsessive om at træne. men vi misundner dem! den gode nyhed er, at vi alle har potentialet til at blive fitness-besat, siger tom holland, en connecticut-baserede kendte fitness træner, motion fysiolog og ekspert i sportspsykologi.

Hvordan man laver en kale cocktail

Happy hour har lige fået en sund makeover med denne kalkfedtede sammensætning. frisk ingefær giver cocktailen et krydret spark, mens ananas tilføjer et naturligt strejf af sødme. se videoen til opskriften og en trinvis demonstration af hvordan du kan lave denne sunde cocktail hjemme. opfriskende lavkalcetteopskrifter ingredienser 2 oz.

Sådan laver du din egen Poke Bowl, den Wildly Popular Fish Dish fra Hawaii

Indlæg af beth lipton velkommen til den hotteste mad trend i øjeblikket: pokeskålen. denne skål er så trendy lige nu, hele restauranter er afsat til det (og ikke underligt, da måltider i en skål har været trendende i et stykke tid). men hvis du foretrækker at gøre det selv, har vi skabt en rigtig simpel, super lækker pokerrekke for dig at prøve.

Tabe 8 pund i 2 uger

Du kan virkelig få det hele ville det ikke være en drøm, hvis du kunne nyde den bedste mad, som sommeren har at byde på? og tabe sig? du har held og lykke: vores overbærende mix-and-match måltidsplan indeholder sunde versioner af alle dine varme vejrfave (selv burgere og hummer ruller!). par denne 1, 350-kalorier-en-dag diæt med vores træningsplan , og du kan kaste op til 8 pund (ca.

Sommeren swaps at spare kalorier

Seasonal eats sommer er min yndlingssæson, især når det kommer til fødevarer som is og burgere på grillen. jeg elsker at forkæle, og jeg ved, at en eller to dage med splurging ikke er en big deal, men hvis jeg nyder min favorit godbidder hele sommeren, vil jeg absolut ikke holde min vægt. for at sikre, at jeg ikke overdriver det og bliv krops-strand-krop klar med disse sunde swaps.