Healthday

7 inspirerende katie ledecky citater den olympiske svømmer og verdensrekordindehaveren tager ingen genveje i sin atletiske succes fra olympics i 2016

SwimmerKatie Ledecky kredser berømmende succes for hårdt arbejde og udholdenhed; men den 19-årige atletes upbeat, bekymringsløse indstilling minder os om ikke at tage livet for alvorligt. Som en fem-time olympisk guldmedaljer, ni-tiden verdensmester og den nuværende verdensrekordindehaver for kvinders 400 meter og 800 meter freestyle har Ledecky klart fundet en vindende saldo.

5 ting at vide om sundhedsproblemet, der kunne lukke regeringen

Denne artikel opstod oprindeligt på Kaiser Health News. Kongressen skal bestå en regning i denne uge for at holde det meste af regeringen, der løber udover fredag, når en regerings udgiftsregning løber ud. Det bliver ikke let. Debatten om en avisbillet fokuserer på et esoterisk problem, der berører den økonomiske omsorgslov.

5 zika sundhedsproblemer eksperter siger, at det kan påvirke nogen

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. marts er ikke mygssæson i mange af USA, men forskere er stadig optaget af at studere de forskellige sundhedsproblemer, der er forårsaget af den mystiske mygebaserede Zika-virus. Mens eksperter ved mere om viruset end de gjorde for et år siden, og de ved, at det kan forårsage fødselsdefekter hos spædbørn, er det fulde spektrum af Zika-relaterede sundhedsrisici - herunder dem der kan påvirke voksne - ukendt.

7 inspirerende ting berømtheder har sagt om hvorfor de ikke koster

Keto, Whole30, Paleo-med så mange diæt buzzwords derude, er det svært at holde styr på dem alle. Men her er en bedre ide: I stedet for at blive fanget i kalorie- eller carb-tælling, tag inspiration fra de berømtheder, der har afværget hele kost-deprivation ting. Disse damer fokuserer på næring af nærende mad - og masser af det.

Kan spise visse fødevarer virkelig afværge myg? Her er sandheden

Sommeren betyder længere dage og varmere overnatninger, og der er mange ekstra timeoutdoors. yetnothing ruiner en aften runde eller baggård cookoutquite som at have myg summer rundt din bare hud. ikke kun moskitobitter kløe som vanvittigt, men disse små vampyrer kan overføre alvorlige sygdomme, som west nile og zika-vira.

Selv lys øvelse kan hjælpe dig med at leve længere

En ny undersøgelse viser, at små udbrud af let fysisk aktivitet er nok til at øge levetiden hos ældre mænd. Regeringens retningslinjer anbefalede, at voksne får mindst 2 timer og 30 minutters moderat intensitetsøvelse hver uge. Men kun omkring halvdelen af ​​de amerikanske voksne opfylder faktisk disse anbefalinger, og for ældre voksne kan de virke svært at opnå.

Ex-nfl player aaron hernandez havde en alvorlig form for hjernesygdom cte

Denne artikel opstod oprindeligt på Fortune. com. Tidligere New England Patriots stramme ende Aaron Hernandez, der begik selvmord i april, havde en alvorlig form for en degenerativ hjernesygdom, der har været forbundet med gentagne slag i hovedet. Hernandez, der var dommedag for mord, har sluttet sig til en voksende liste over ex-NFL-fodboldspillere, herunder Jovan Belcher, Ray Easterling, Junior Seau og Andre Waters, som tog deres egne liv og senere blev fundet sygdomme .

Fda panel anbefaler godkendelse af den første genterapi behandling

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Et rådgivende panel for FDA anbefalede godkendelse af den første genterapi til brug i USA, og behandlingen er beregnet til børn med akut lymfoblastisk leukæmi i B-celler, den mest almindelige blodkræft hos børn. FDA behøver ikke at følge rådgivningsudvalgets råd, men det gør det ofte.

Her er hvorfor vi lægger appelsiner i jule strømper

Denne artikel blev oprindeligt vist på realsimple. com Der er konkurrerende teorier bag denne søde tradition. Visse juletraditioner spænder over geografi og generationer: synger vildmænd i hele sæsonen, forlader kager ud til julemanden på juleaften ... og find en orange i din strømper kommer julemorgen.

Hus stemmer om at ophæve og erstatte obamacare

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. House republikanerne stemte torsdag for at ophæve Obamacare, der gør godt på et syvårigt kampagnelov, der kunne omforme sundhedsplejen i USA og dramatisk reducere antallet af amerikanere med sygesikring. Hvis den republikanske regning passerer i senatet, vil den omorganisere forsikringsmarkederne og påvirke dækning for mange millioner amerikanere.

Hvordan tai chi gør dig stærkere

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. I dagens verden af ​​højintensive fitnessfads kan man undre sig over, om tai chi-karakteriseret ved sine langsomme, bevidste bevægelser - er en værdifuld træning. Men den gamle kinesiske praksis har været forbundet med utallige sundhedsmæssige fordele, fra forbedret immunitet mod lavere blodtryk til nedsat inflammation.

Kører godt eller dårligt til dine knæ?

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Running har et ry for at forårsage slid på knæene over tid, hvilket fører til ledsmerter, arthritis eller andre skader. Men en nylig lille undersøgelse viste, at 30 minutters løb faktisk nedsatte inflammation i løbernes knæled, hvilket førte til mange at stille spørgsmålstegn ved, om løb virkelig øger en persons risiko for skader - eller hvis det hjælper med at forhindre dem.

Er en virtuel del af fremtidens sygehus?

Fremtidens sygehuse vil helt sikkert omfatte telemedicin, hvor telekommunikationsteknologi kan hjælpe med at diagnosticere og behandle patienter fjernt i deres eget hjem, ifølge et panel af medicinske eksperter på Onsdag på Fortune's Brainstorm Health Conference i San Diego. Dr. Randall Moore, præsident for Mercy Virtual, forklarede, at hans hospital er et hospital på $ 54 millioner uden hospitaler.

John mccain havde en craniotomi at fjerne en blodklump. her er hvad det betyder

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Senator John McCain genopretter sig fra minimalt invasiv kirurgi udført fredag ​​"for at fjerne blodpropper fra oven over hans venstre øje", ifølge en erklæring fra hans kontor. Hans fravær fra senatet har forårsaget majoritetsleder Mitch McConnell at udsætte en stemme om republikanernes foreslåede sundhedsregning.

Low-fat vs low carb diet debat har et nyt svar

Denne artikel blev oprindeligt vist på Tid . com. Hvis der er en besked, som de fleste mennesker får om deres kost, er det at skære ned på fedt. For meget fedt, især mættet fedt og kolesterol, der findes i animalsk kød, mejeriprodukter og ost, kan tilstoppe arterier og føre til hjertesygdomme, slagtilfælde og fedme.

Den eneste mad, der kan spike vægttab

Forbedring af din kost foreslår ofte en skræmmende genopretning af enhver mad, du spiser, men at ændre kun én ting, vil hjælpe dig tabe sig og få betydeligt sundere, finder en ny undersøgelse i Annals of Internal Medicine . En gruppe forskere fra University of Massachusetts Medical School nulstillede sig på fiber, da tidligere undersøgelser har vist, at det kan hjælpe folk til at føle sig mere fyldt, spise mindre og forbedre nogle metaboliske markører som blodtryk, kolesteroltal og blodsukker.