Hannah bronfman: "du skal leve dit daglige liv med positivitet"

Skønhed

Hannah bronfman:

Det første ord Hannah Bronfman-DJ og grundlægger af HBFIT-nogensinde talte var "glad". Så det er fornuftigt, at hendes liv handler om positivitet.

Om hvordan hun holder sin energi op

"Ved at få masser af søvn, jeg har brug for otte timer, men jeg blev født med meget energi. Derfor lægger jeg det i retning af fysisk aktivitet."

På hendes skøreste træning

"Bouldering, som i grunden er klatring uden tove. Det er helt sikkert en træning. Det kan være skræmmende, men når du først er den første gang, er det ikke så skræmmende længere."

: 24 Motivational Vægttab og fitness citater

Onher life filosofi

"Jeg tror på karma. I sidste ende skal du leve dit daglige liv med positivitet. Jeg handler altid på en måde, som jeg vil have, at nogen skal handle mod alting sker af en grund, og selv når noget kommer dig ned, kommer noget godt ud af det. "

På hendes nye wellnesswebsite

" Jeg er altid tørstig efter formål og viden. meget litteratur derude i wellness verden. Derfor snakker vi via HBFIT om tendenser med en ikke-BS-tilgang. Vi skærer gennem alle chatterne. "

På hvilket m Akes hendes nervøs

"Når jeg er foran en skare. Hvis jeg leder en danseklasse, minder jeg mig selv om, at alle føler sig ubehagelige. I sidste ende er vi i det sammen, alle her ryster vores røv sammen. Ingen dømmer. "999> 9 måder at stille din indre kritiker

på hendes foretrukne hukommelse

" Forlovede. Det tog mig helt overrasket. Vi var på en sejlbåd på Hudson, og min forlovede [DJ Brendan Fallis] foreslog. Så gik vi tilbage til dock, og vores nærmeste venner og familie kom på! Det var en rullende overraskelse for alle. "

Efterlad Din Kommentar