Gearguide: the skinny på 4 nye aktivitetsmonitorer

Skønhed

Gearguide: the skinny på 4 nye aktivitetsmonitorer

Jeg er en ivrig troende i kraften til en god aktivitetsovervågning for at overbevise mig om at gøre, skal vi sige mere energiske valg i løbet af dagspacingen, mens jeg chatter i telefon med min søster og tager den naturskønne rute ind på mit kontor fra parkeringsdækket. (Jeg har endda fået min datter tilsluttet en børns version, som du måske har læst i sidste uges blog.) Så selvfølgelig, da jeg hørte om en kvartet nye skærme, som alle bruger bevægelsesfølere til at måle hver bevægelse, skal din krop gør, selv i de fleste tilfælde, mens du sover - jeg var nødt til at give dem et forsøg. Trommeslager, tak!

Striiv

Sådan bærer du det: Tilslut skærmen - som ligner en mini-smartphone, komplet med touchscreen-til dit nøglering, og læg den i lommen eller lås den i plastholderen og klip den til dit tøj.

Hvad det sporer: Trin, fysisk aktivitet, tid.

De fedeste dele: Det er meget intuitivt og har brug for den mindste opsætningstid for de skærme, jeg har testet. Du behøver ikke engang at oprette forbindelse til computeren; Bare oplad det med vægopladeren. Mens de andre skærme kræver, at du downloader programmer og regelmæssigt besøger deres websites for at få de fulde fordele, er Striiv meget mere selvforsynende. Du kan få dine læsninger og få adgang til aktivitetsfokuserede spil og udfordringer direkte på enheden. Her er det bedste, dog: Hvert trin du tjener tjener penge til en værdig velgørenhed (du vælger mellem rent vand, poliovacciner og regnskovsbeskyttelse). Hvordan er det for motivation?

Ulempen: Den passer ikke godt i holderen, og ideen om at sætte den på din nøglering er virkelig fyrcentreret. Hvilken kvinde bærer hendes nøgler med hende i løbet af dagen? Som følge heraf er der ikke nogen nem og pålidelig måde at koble det på dit tøj, og det er for stort og klumpet at holde i de fleste lommer. Skærmen falder også for hurtigt (du skal starte igen fra startskærmen), og det optager ikke din søvn som de andre tre gør.

Omkostninger: $ 99 på Striiv. com

NewYu Connected Fitness Monitor

Sådan bærer du det: Klip den Y-formede skærm overalt på din krop (eller læg den i lommen).

Hvad det sporer: Trin, anden fysisk aktivitet, søvn / hvile. Du kan også logge kalorieindtag og specifikke aktiviteter.

De fedeste dele: Når du bevæger dig mod dit daglige mål (enten et bestemt trinantal eller antal brændte kalorier - dit valg) lyser LED-bjælkerne på skærmen, der viser dine fremskridt. Dashboardet på hjemmesiden er nemt at bruge, og det sporer op til 90 dages info, hvilket gør det nemt at se tendenser, der kan påvirke din vægt.

Ulemperne : Det er lidt for stort nok til at passe komfortabelt i en bukselomme, og du skal tilslutte den til computeren for at synkronisere med instrumentbrættet og se det faktiske antal trin du tog og kalorier du brændte (medmindre du har en Android-enhed, i så fald kan du downloade en app og synkronisere trådløst via Bluetooth).Instruktionerne er også sparsomme, selv om du kan downloade en brugervejledning fra webstedet, og der er ingen fejlfindingsvejledning.

Omkostninger: $ 100 ved NewYu. com

Næste side: BodyMedia FIT CORE armbånd

BodyMedia FIT CORE armbånd

Sådan bærer du det: Pop den lille hvide skærm i armbåndet og strap det direkte på din venstre arm over dine triceps .

Hvad den sporer: Trin, anden fysisk aktivitet, brændte kalorier, søvn. Du kan også logge kalorieindtag og spore vægttab.

De smukkeste dele: Den nemme at navigere Aktivitetsleder på hjemmesiden fremhæver dine personlige best'er (god motivation der) samt tilbyder en tre dages ernæringsvurdering, der hjælper dig med at lære at spise bedre. Der er også en god fejlfinding sektion, men hvis det ikke svarer på dine spørgsmål, er kundeservice fremragende.

Ulemperne: Det er betydeligt dyrere end de andre skærme, jeg testede, plus det er den eneste der kræver, at du køber et abonnement efter en prøveperiode på tre måneder. Derudover skal du uddele en ekstra $ 80 for et display (som et ur), der viser dine fremskridt uden at skulle slutte skærmen til computeren. Også - og dette er stort - armbåndet ser fint ud på gymnastiksalen, men ikke så godt, når du prøver at se professionel på arbejde.

Omkostninger: $ 180 ($ 260 med display) på BodyMedia. com

Fitbit Ultra

Sådan bærer du det: Sæt den lille, sorte skærm på din bh eller talje eller lås den i lommen.

Hvad det sporer: Trapper, kilometertal, anden fysisk aktivitet, trapper / bakker, brændte kalorier, søvn, tid. Du kan også logge kalorieindtag og specifikke aktiviteter og spore din vægt.

De fedeste dele: Dette er en opdatering af skærmen jeg har brugt i de sidste to år. De har tilføjet en handy trappe / hill counter og watch funktion, der er nu en gratis iPhone app, og du kan tjene præstation "badges" på hjemmesiden. Det er langt den mest bærbare skærm, jeg prøvede, og jeg elsker at du kan se hele dagens læsninger, bare ved at trykke på en knap. Når jeg er tæt på en computer, synkroniseres den trådløst med webstedets dashboard. Og ja, jeg indrømmer, jeg er en sucker for den lille blå blomst, der vokser højere, desto mere aktiv er jeg!

Ulemperne: Det har en tendens til at lidt overvurdere trin.

Omkostninger: $ 100 på Fitbit. dk

Efterlad Din Kommentar