Gearguide: en køligere måde at blive hydreret

Skønhed

Gearguide: en køligere måde at blive hydreret

Ved Su Reid-St. John

Sommer er ankommet her i Birmingham, Ala. Mens det ikke betyder en ende på udendørs træning, har noget at nippe mens jeg sveder, flyttet fra nichet til nødvendighed. En ting, jeg frygter, er dog det øjeblik, hvor solen vender min drik fra forfriskende afkøling til oprørligt varm. Så jeg var begejstret for at høre om CamelBaks nye Podium Ice vandflaske, hvis isolering tilsyneladende holder vandkold fire gange længere end almindelige flasker '.

Jeg udtænkte en ganske vist mindre end videnskabelig test for at tjekke det ud. Kl. 6:30 a. m. , Jeg fyldte Podium Ice og en regelmæssig vandflaske med isbiter og vand. En time senere havde isen smeltet i begge, selv om vandet stadig var køligt. Den regelmæssige flaske blev dækket af kondens. Podium-isen var dog tør udefra-score en til CamelBak, hvis kun fordi jeg hader det, når min vandflaske sveder mere end jeg gør.

Jeg kontrollerede flaskerne hvert 30. minut i de næste par timer, og vandet i podiumisen var konsekvent køligere. Kl. 9.00 a. m. væsken i min regelmæssige flaske var lunken, men CamelBak'en havde stadig et strejf af chill. Så jeg lagde det udenfor i direkte sollys fra 85 grader (indtil da havde jeg holdt begge flasker inde). To timer senere var vandet stadig drikkeligt køligt. Det imponerede mig.

Andre ting at lide: I stedet for en skør skruetop har flasken en ventil, som du kan åbne og lukke uden rent faktisk at røre drikkepinden med spirede fingre. Og når det er lukket, lækker det simpelthen ikke, uanset hvor ofte du tipper det over. Plus, selvom det markedsføres som en "cykelflaske" passer podiumisen perfekt ind i det hydratiserende bælte, jeg bærer til at gå og gå på skøjteløb.

Et par mindre tilbøjelige ting: Du kan ikke sætte det i opvaskemaskinen (en bemærkelsesværdig minus for travlt at arbejde med moms som mig selv), plus det ser rigtig utilitaristisk ud.

Men hej, hvis afbytningen til forfriskende sommer-træningslip er lidt ekstra tid i vasken og en smule af hydreringskomfort, så er det også.

Produkt: CamelBak Podium Isvandflaske

Kategori: Gear

Fordele: Det holder vandkølet under lange, varme træningsprogrammer og vil ikke lække, når de tippes.

Ulemper: Du skal vaske det.

Omkostninger: $ 20 hos CamelBak. com

Ekstra tip: Klik her for nyttige tips fra American Council on Exercise om at træne sikkert i varmen.


Efterlad Din Kommentar