Gearguide: en bedre måde at gå

Skønhed

Gearguide: en bedre måde at gå

Af Su Reid-St. John

Som en arbejdende mor med en mand, der forlader huset kl. 6:15 hver morgen og et barn, der går i seng kl 8 hver aften, er det ikke rigtig at komme i gymnastiksalen. Som et resultat kender jeg værdien af ​​et godt stykke hjemmeplejeudstyr. Så da folkene på Nautilus inviterede mig til at prøve Mobia, deres nyeste indgang i feltet, accepterede jeg lykkeligt.

Hvis en tredemølle og trappemaskine mødtes og producerede et kærlighedsbarn, ville det være meget ligesom Mobia. Maskinens "trillebøsninger" bevæger sig både fremad og op og ned (de stiger op for at møde dine fødder, så skubber du dem ned igen), så du får intensiteten af ​​at gå op ad trappen, men uden næsten lige stor indflydelse på dine led. Dette er ikke en helt ny ide - Bowflex TreadClimber fungerer på en lignende måde - men det er en god.

Jeg var ivrig efter at sætte Mobia igennem sine skridt, og jeg var nødt til at samle den først. Brochuren fortalte mig, at det skulle tage en person en time at lave, toppe. Nå, jeg er ret god til at sætte ting sammen, men det tog mig og min kollega Sean godt over to ubehagelige timer fra start til slut. (Mit råd? Foråret til hjemme-forsamlingstjenesten, hvis du køber en af ​​disse. Din tid er mere værdifuld end den ekstra $ 219, jeg forsikrer dig.)

Dette er en ret simpel maskine både i udseende og drift. Du skal bare indtaste din vægt og ønsket træningslængde, slå start og gradvist øge din hastighed. For at hjælpe dig med at finde ud af, hvor hurtigt du skal gå, skal du strappe på hjertefrekvensskærmen for at måle om du arbejder hårdt nok. Du kan føje intensitet til din træning ved at justere indstillingerne på de to modstandsbeholdere - jo højere indstilling, jo længere træden bevæger sig op og ned, så jo sværere skal du arbejde.

Og det er det. Der er ingen forudprogrammerede træningsprogrammer, så du skal øge og reducere hastigheden manuelt, hvis du vil gøre nogen form for intervallearbejde. (Har jeg nævnt, at det er en simpel maskine?)

Det er ikke som en løbebånd, som du vil gå med en hastighed på 3. 5 eller endda 4 mph eller højere for at få en god træning. Jeg tilbragte størstedelen af ​​min træning på 2. 5 mph og medium modstand, og min puls var omkring 70% af min maks-højre, hvor den skulle være.

Da min 30-minutters træning var færdig, havde jeg opdaget den reelle værdi af Mobia: Kalorietælleren på maskinen viste, at jeg havde brændt næsten dobbelt så mange kalorier som jeg ville have ved at gøre en rask walk (plus, mine muskler følte sig meget mere involveret). Tildelt, tællingen er muligvis ikke præcis, men jeg vil vædde, at den er tæt.

På trods af den store træning havde jeg nogle problemer med Mobia. Træbjælkerne er temmelig korte, og min fod glider næsten et par gange af ryggen (hvad stoppede dem var den lille platform bag på maskinen, som tjente som en slags landingspude for at forhindre mig i at flyve).Og afstanden mellem slidbanerne er lidt bredere end ideel.

Så Mobia er ikke perfekt. Men hej, hvor er udfordringen i perfektion? Selv med glitches, hvis du leder efter en hurtig, effektiv kalorieforbrændingsmaskin, er det værd at se.

Produkt: Mobia Home Fitness Machine

Kategori: Udstyr

Fordele: Det er nemt at bruge og giver en god træning på kort tid.

Ulemper: Det tager et stykke tid at samle, plus løbebåndene er lidt korte og for vidt indbyrdes adskilte. Metallrækningerne kan være lidt svært at greb, når dine hænder bliver svedige også.

Omkostninger: $ 1, 999 hos Mobia. com

Ekstra tip: Ignorér instruktionsbogen, når det siges at strække sig før træning. Du aldrig vil strække kolde muskler, da det kan føre til skade.


Tidligere indlæg af Su Reid-St. John:

Gear Guide: Kick-Butt Kardio og Styrketræning

Gear Guide: Den nyeste måde at strække på

Gear Guide: Brooks Green Silence Løbesko

Efterlad Din Kommentar