Mad

8 æg tricks du skal lære i 2017

Denne artikel blev oprindeligt vist på ExtraCrispy. com. Mange mennesker tænker på et helt nyt år som en chance for at kickstart deres selvstændige forbedringer. Vi synes, det er den perfekte mulighed for at fokusere på at forbedre dine morgenmadsteknikker og forenkle dine morgener, især med cleveregg hacks.

De mest Instagrammed Morgenmad af 2016

Denne artikel blev oprindeligt vist på extracrispy. com. tilbage i august sad antallet af fotos tagget #breakfast på instagram med en imponerende 46. 6 millioner. i december sprang det til næsten 52, hvilket viser, at morgenmaden ikke kun er dagens vigtigste måltid, det er også den smukkeste. vi undersøgte dette begreb dybt overalt, men tl; dr er, at der ikke er nogen grund til, at vi elsker at dele vores morgenmad, det er magisk på tværs af bordet.

Disse er de 12 bedste nye kokke i amerika i 2017

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. En New Orleans kok serverer karibiske klassikere i Creole land. En farm-to-table ekspert, der specialiserer sig i træ-ovn pizzaer. Og en new yorker, der kender hendes måde at lave mad til madlavning. Disse er blot nogle få af de 12 talentfulde up-and-comers, der har fået titlen "Best New Chef in America.

De 10 mest fyldte fødevarer til kostvaner

Spis mere, vejer mindre hvis du skulle beskrive the perfect food, kan det være sådan noget sundt: sundt, lækkert , større end et stykke og fylder nok til at bekæmpe sult i flere timer. "fødevarer, der fremmer mæthed" - en følelse af varig fylde - "eksisterer", insisterer david katz, md, grundlægger af yale university prevention research center.

Kost Tricks fordelene fortæller deres venner

Kalorie -eliminering af tips ønsker du, at du havde dit eget, få-slanke drømmehold? nå har du held og lykke: vi tappede fejrede vægttabsproffer og bad dem om at dele den ene strategi, de føler, er den største forskel. weave disse syv underværker i din daglige rutine, og du bliver wowed af, hvordan de små ændringer virkelig tilføjer.

Hvordan man planlægger en uge med sunde frokoster

For en lille smule pre-planlægning gør giada de laurentiis det perfekte måltid med sin skøre hektiske tidsplan. i weekenden forbereder hun sine frokoster til ugen. så skriver hun hver dags frokost på en anden farvet notat, som hun lægger sig på køleskabet. på den måde ved hver morgen, ved hun præcis, hvad man skal gribe ud af køleskabet.

Top 5 Diet Myths Debunked

Du køber hvede brød, se slik og har svoret off supersizing. men du kan stadig falde i bytte for nogle almindelige diætmyter. læs videre for at finde ud af om de værste, og hvad du kan gøre for at overvinde dem. 1. myte: skære kulhydrater hjælper dig med at tabe sig. sandhed: gør det på den forkerte måde kan også få dig til at føle sig råt og usund.

Hvordan man laver gulerodskagepandekager

Bland din morgenrutine sammen med denne krydrede, faldsvag morgenopskrift, der kombinerer din kærlighed til gulerodskage med din kærlighed til lørdag morgenflapjacks. disse gulerodskagepandekager bruger fedtfattig kærnemælk, honningsmør og forskellige krydderier til at gøre en overbærende og lækker morgenmad, der kun er 315 kalorier.

Hvordan man laver thailandske rejer-fyldte avocadoer

Enhver opskrift, der indeholder avocado som stjerne ingrediens er bundet til at være lækker. men den store ting om avocado - ud over det faktum, at det er en fantastisk kilde til sund fedt og fiber sammen med 20 andre vitaminer og mineraler-er det utrolig utalligt. ikke kun kan du piske det op i dronningen af ​​alle dips (guacamole, selvfølgelig), det er også godt i form af avocado toast, avocado frites og endda avocado brownies.

6 Hjertelige Hele30 opskrifter, der er noget, men dårligt

Supergrøn smoothie bowl prøv denne opskrift: super-green smoothie bowl ingredienser som spinat, bananer , og frisk gingerlendthis skål en stor hjælp af næringsstoffer og en lækker, cremet tekstur. forlad den oprindelige opskriftens honning for at gøre denne lækre morgenmad whole30-kompatibel. ingredienser: moden banan, frosne hakket spinat, friske ananas kuber, kokosvand, kiwier, hampseed, salt, frisk ingefær.

Hvordan man laver 5 sunde frokoster fra en $ 25 forhandler Joe's shoppingtur

Jeg har ikke en god track record at få min frokost til at fungere. om søndagen vil jeg meget hellere starte en ny netflix-serie, hænge ud med venner, eller endelig gøre det til yoga classthan planme madpakker til arbejdsugen. men så en gang jeg venter i køen på mandag for at slippe endnu en $ 10 på en salat kunne jeg nemt have gjort mig selv, jeg begynder at føle sig skyldig over, hvor meget penge jeg spilder.

Hvilke diy-sundhedsforsøg er det værd?

Hvad skal man vide om DIY-sundhedstests Med gennembrud inden for medicinsk afprøvning i hjemmet, tager dit wellness i egne hænder nu billigere og lettere end nogensinde. Og det er mere populært: Det globale marked for sundhedsforsøg på hjemmet anslås at vokse til 18 dollar. 9 milliarder i 2017 (op fra 14 milliarder dollar i 2012).

Foretrækker mænd virkelig big butts? videnskaben har svaret

Det var over 20 år siden (22, for at være præcis), da Sir Mix- A-Lot udgivet "Baby Got Back", alove brev til bootlicious kvinder overalt. Men mænds besættelse med shapely butts har været sværere siden - og Kim Kardashian har Instagram hits for at bevise det. Faktisk, du mightsay at rearshave erstattet bryster som vores mest undersøgte body del.

10 Kreative opskrifter til dine Thanksgiving rester

10 tasty måder at nyd dine thanksgiving overtagelser årets mest forventede madfestival indebærer typisk forudgående forberedelser i køkkenet. men den gode nyhed er, alt det hårde arbejde er ikke hurtigt glemt. en af de bedste ting om thanksgiving er at have rester til at nippe på for dage. og vi taler ikke om kedelige kalkunsmad.

10 Mad swaps til en sundere Cinco de Mayo

Simple swaps hvis du forsøger at spise sundt eller holde øje med din vægt, behøver du ikke at dublere dine cinco de mayo-festligheder. der er masser af sunde mad swaps du kan gøre for at holde fast i din kost uden at ofre din yndlings mexicanske billetpris. disse 10 enkle swaps indeholder friske grøntsager, magert protein og fiberrige bønner, hvilket reducerer fedt- og natriumindholdet i dine yndlings mexicanske måltider.

10 sunde morgenmad du kan lave under $ 1

Et eller andet sted langs linjen kom spise godt og betyde at bruge en pæn øre. Måske veganske cafeer andpricey koldpressede juicesare skylden? Men takket være billige og sunde fødevarer (hej æggene! Vi ser lige på dig), det er faktisk ret nemt at lave en sund morgenmad for en buck. Nøglen til at lave frokostbuffé?

10 Lavt kalorieindhold til frosset opskrifter

Afkøling, ti måder frosne frugter er en af ​​de sødeste og sundeste måder at nyde naturens bounty på. uanset om det er saftigt vandmelon, lækker cantaloupe eller søde blåbær, kan du arbejde din yndlingsfrugt til en lækker slushy, ispop eller hjemmelavet is. her er ti måder at afkøle denne sommer med en velsmagende, kalorierig behandling.

10 Ting du skal vide om asiatisk takeout

Skjulte kalorier du ved lidt noget om, hvordan man bestiller sundt på asiatiske restauranter. brune ristromler hvide, sommervalser er lavere kal end ægruller, og du skal løbe fra general tso's noget. men med eksplosionen af ​​asiatisk fusion kan man finde ud af, hvad man kan bestille, så skumfuld som en skål af frisk omrørt misosuppe.

10 ting du ikke bør køle

Varm Sauce Den kan leve lykkeligt i spisekammeret i op til tre år. Kartofler Køling påvirker deres smag negativt, så opbevares i spisekammeret i papirposer (plastposer fælder fugt og hastighedsforfald). De fleste sorter skal vare i tre uger. Brød Køleskabet tørrer det hurtigt ud. I stedet skal du holde hvad du vil spise inden for fire dage ved stuetemperatur og fryse resten.

11 Kloge Carb-Cutting Blomkål Swaps

Blomkål er en low-carb eaters bedste ven. når den er brændt, er den sprød og knap som en kartoffelkile. når det er dampet og mashed, kan det let passere til smørede kartofler. når man rangerer, er det svært at nægte ligheden til en skål med faktisk ris. uanset om du forsøger at skære carbs fra din daglige kost eller bare søger efter måder at snige sig i flere portioner af grøntsager, vil disse blomkål bytte din carb-craving gane tilfredse.