Fitness

Hvordan junk food wrecks din krop

Det er ikke overraskende, at junkfood er lav i sunde næringsstoffer og højt indhold af ingredienser som sukker og salt. Men ny dyreforskning tyder på, at en kost højt i junk foodmight skader nyrerne på samme måde som type 2-diabetes. I undersøgelsen, der blev offentliggjort i tidsskriftet Experimental Physiology , blev rotter fodret med en junkfood kost af chokoladebjælker, marshmallows, kiks og ost i otte uger.

Nemme ting du kan gøre i aften for en sundere morgen

Uanset om du har lyst til at falde af hesten igennem i dag, eller hvis du er motiveret og klar til at lave i morgen en dag, som din krop vil takke for, er der mange små ting, du kan gøre lige nu for at klare sig. Nøglen til at holde sig på sporet er ikke så meget om mental sejhed eller strenghed og mere om planlægning og forberedelse.

4 enkle måder at slog nul på din kost efter arbejdsdagen

Sommeren kan føle sig som en ferie ferie, og det er let at falde i fælden af ​​"alting", der er ledigt for oh, tre hele måneder. Hvis du har forkælet oftere end du havde planlagt (hej, grill, is og mange glas frosé!), Kan du være kløe for at komme tilbage på sporet, og gentage at rense at spise i efteråret.

7 dokumenterede måder at holde feriepengene på

Din feriefødeplan Når denne sæson rammer, er du ivrig efter at klikke på åbne e-vites. Sip cocktails. Bag dig selv ind i en sukker koma. Men når sjoven falder? Du ønsker cookiefri frysere og elasto-midjebukser. "Helligdage føles som en udtalt speciel lejlighed, når de virkelig er enkelte dage, og så meget af spændingen indebærer mad," bemærker Lisa Shaub, en Vægt Watchers personlig træner.

7 måder at holde din hjerne skarp som du er i alderen

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Der er flere beviser for, at nogle af de bedste ting du kan gøre for din hjerne, er også nogle af de bedste for din krop. En ny videnskabelig rådgivning fra American Heart Association og American Stroke Association, offentliggjort i tidsskriftet Stroke , fremmer syv enkle trin, folk kan tage for at holde deres hjerner sunde og reducere deres risiko for kognitiv tilbagegang som de blive ældre.

Adhd må ikke vise frem til voksenalderen, finder undersøgelser

Når du tænker på ADHD (attention deficit hyperactivity disorder), kan du måske se et lille barn, der ikke kan sidde stille i skolen. Det viser sig, at for nogle mennesker kan ADHD symptomer ikke forekomme før ung voksenliv, ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i JAMA Psychiatry . Forskere fra King's College London kiggede på omkring 2, 200 tvillinger i alderen 5, 7, 10 og 12 gennem moder og lærer rapporter.

Hvordan man overlever weekender, når man tørrer januar

Dry januar er blevet en global trend. Og vi får hvorfor: Efter uger af stress, fester, rig mad og (for mange af os alligevel) for meget at drikke, har vi alle en opfordring til at ramme en slags nulstillingsknap. Der er sundhedsmæssige fordele ved at opgive alkohol også selv for sociale drikkere-ikke mere tomme kalorier fra sprut er en stor.

5 underlige fakta om at være venstrehåndet

At være venstrehåndet påvirker ikke kun hvilket håndled du sætter dit ur på. Eksperter mener, at venstrehjernes hjerner og organer rent faktisk kan fungere anderledes end dem, der er til højre. Nysgerrig om fordelene og ulemperne ved at være en southpaw? Se videoen for en praktisk liste over fakta om de 10% af befolkningen, der er venstrehåndet.

De sneaky early signs of demens du bør vide om

Meget tidlig demens kan forårsage ændringer i personlighed og adfærd - på måder der ikke har noget at gøre med hukommelsestab, ifølge forskere, der præsenterede på Alzheimers Association International Conference i Toronto på søndag. Ældre voksne, der er blevet ukarakteristisk trist, irritabel, ængstelig, uhøflig eller uinteresseret i venner eller familie - og som har været på den måde i mindst seks måneder - kunne udvise advarselsskilte, siger de.

Hvorfor denne blogger siger at blive fede reddet hendes liv

Hun triumferede over kroppens dysmorphia og indså at at være fitand glad har intet at gøre med, hvad skalaen siger. Alligevel hørte Danica Marjanovicconstantly frompeople at hun var sundere, da hun var en størrelse 10 snarere end den størrelse 16 hun bærer i dag. Fed up, body positive activistisclapping tilbage hos kritikere, der tror at kun tynde kroppe er sunde kroppe.

Er mennesker der tager masser af selfies virkelig narcissister?

Hvorfor tager folk selvhjælp? Det handler ikke kun om narcissisme, siger en ny undersøgelse fra Brigham Young University. Baseret på undersøgelsesresponser og interviews med en lille gruppe af sociale mediebrugere identificerede forskere tre kategorier af mennesker, der snap og deler de ikoniske digitale selvportrætter: kommunikatorer, selvbiografer og selvpublikater.

Her er hvordan man kan tage en perfekt ferie

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Når du tager tid fra arbejde eller den daglige slibning hjælper du ikke folk med at stresse og føle sig lykkeligere, men det hjælper også produktivitet og humør - så længe du gør det rigtigt. Men adgangsbarrieren er høj, da mange amerikanere ikke engang tager deres tildelte ferie tid.

Kun 10 minutter af meditation øger humør og fokus for mennesker med angst

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com. Personer, der lider af angst, bliver ofte plaget af gentagne tanker, som kan distrahere fra opgaven ved hånden og påvirke humør og produktivitet. Men en ny undersøgelse tyder på, at kun 10 minutter af daglig meditation kan hjælpe med at reducere episoder af sjov vandring, især for mennesker, der rapporterer højt niveau af følelsesmæssig stress.

Las vegas offer, 27, vågner fra coma og tager første skridt efter at være skudt i hovedet

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com. A27-årige offer for Las Vegas-massen skyder væk fra et koma og tog hendes første skridt - med lidt hjælp - omkring to uger efter at hun blev skudt i hovedet i løbet af oktober 1 massakren på Route 91 Harvest country music festival, bekræfter folk. Tina Frost var på udendørs koncerten på Vegas-stripen den søndag aften, da en våbenhugger åbnet ild fra hans nærliggende hotel suite på 32.

Stress er smitsom i klasseværelset

Når lærerne er arresterede, så er deres elever ifølge en ny undersøgelse. I rapporten, offentliggjort i tidsskriftet Social Science & Medicine , vurderede forskerne burnoutlevels af 17 lærere fra fjerde til syvende klasse. De vurderede også niveauer af stresshormon cortisol i deres studerende - mere end 400 af dem - ved at tage spytprøver på tre forskellige tidspunkter i løbet af skoledagen.

Chrissy metz ønsker, at folk vil stoppe med at spørge, hvis hun får vægttabsoperation: 'jeg er god'

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com. Kære Dr. Google: Chrissy Metz behøver ikke din mening om sin vægt. The Dette er os stjerne siger, at det ene spørgsmål hun ønsker folk ville stoppe med at spørge hende, er, om hun kommer til at få vægttabsoperation. "Nogle mennesker har lyst til at være mine læger, og de har forsøgt at diagnosticere mig på internettet," fortæller Metz I dag .

Teenagere, der spiser mere mættet fedt, kan udvikle danner bryster

Ny forskning tyder på, at der er en forbindelse mellem mængden af ​​mættet fedt piger forbruger som teenagere og deres brystdensitet senere i livet. For undersøgelsen, offentliggjort i Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention , havde forskere 177 piger i alderen 10 og 18 fillout spørgeskemaer om deres dieton fem gange.

Jeg fik tuberkulose og brugt 20 dage i isolation

Når jeg fortæller folk, jeg har tuberkulose, har de fleste af dem samme reaktion: "Som, forbrug? Er det stadig noget? "Det tager kun et par sekunder at se ud af frygt for at setin. Jeg kan ikke bebrejde dem. Hvis nogen fortalte mig, at de var ramt af en forældet luftbåren sygdom, ville jeg nok også være bange for helvede.