Føler sig blodet? hvad skal man gøre efter en salt binge

Skønhed

Føler sig blodet? hvad skal man gøre efter en salt binge

Getty Images

Ved at holde natriumniveauerne i kontrol vil du holde kroppen sund i langt træk, men selv en mindre slip kan få dig til at føle dig ubehagelig. Hvis du føler dig oppustet efter en salt binge, kan hvert af disse tips få dig til at føle dig lettere.

Hydrat, hydrat, hydrat. Drikkevand hjælper din krop på mange måder, men det skal være din nye bedste ven efter at have brugt for meget salt. Det kan lyde kontraintuitivt at drikke meget, når de føler sig oppustet, men det hjælper dig med at føle dig bedre og flytte saltet ud af dit system før.

Opfyld kalium. Du kan nå til kosttilskud, men at spise frugt og grøntsager, der er rige på kalium, sænker natriumniveauet naturligt. Chow ned på en banan, kartofler eller nogle grønne grønne for at sætte op på denne elektrolyt.

Læs mere på FitSugar. com:

  • På en kost: Hvordan man skal håndtere feriepartier
  • 4 nemme måder at få mest muligt ud af en elliptisk træning
  • Forøg din metabolisme med denne 10 minutters træning!

Sved det ud. Selvom du ikke føler dig bedst, gør kardio noget af det bedste forsvar mod dine sloth-lignende symptomer. Uanset om du går i gymnastiksalen eller rammer fortovet for et godt løb, vil du helt sikkert føle dig bedre efter at have trænet. Hvis du er heldig nok til at få adgang til en sauna eller dampbad, er det også en stor hjælp for kroppen at svede ud toksiner og urenheder.

Klip tilbage. Sørg for at skære ned på saltindtaget for de dage, der følger efter din binge. Fokus på at spise sunde, naturlige hele fødevarer - især friske frugter og grøntsager! Stænk ikke salt på din mad ved måltidstid, og vælg lavnatriumtap i løbet af dagen.

Efterlad Din Kommentar