Selv mild football head hits kan skade visionen

Graviditet

Selv mild football head hits kan skade visionen

Af Dennis Thompson

HealthDay Reporter

TORSDAG, 12. maj, 2016 (HealthDay News) -Repeated slag i hovedet kan forårsage nærsynet at blur lidt, selvom inp>

Under en regelmæssig fodboldsæson udviklede omkring to dusin universitetsspillere et visionsproblem kendt som "nær konvergenspunkt", selvom ingen led hjernerystelse, ifølge rapporten.

I nærheden af ​​konvergensen forekommer når musklerne, der styrer øjnene - det okulære motoriske system - ikke er i stand til perfekt at justere begge øjne for at fokusere på nærbilleder, siger seniorforsker Keisuke Kawata, en Ph.D.-studerende ved Temple University i Philadelphia.

Som følge heraf kunne ordene blive uklare eller fordoblede, sagde Kawata.

I tilfælde af disse spillere var synsproblemet så mildt, at de ikke bemærkede det, sagde Kawata, og det syntes ikke at påvirke dem på fodboldbanen eller i klasseværelset.

Men synsundersøgelser viste, at tilstanden var vedvarende i hele fodboldsæsonen, "fordi de praktiserede næsten hver dag," sagde Kawata.

Problemet blev klarlagt i løbet af tre uger efter sæsonen, da spillerne ikke længere havde regelmæssige konsekvenser under spillet, sagde han.

"Dette fortæller os, at det okulære motorsystem er meget langsomt at genoprette, og det er sårbart over for selv milde hovedpåvirkninger," siger Kawata. Resultaterne giver anledning til bekymringer om potentiel langvarig skade hos atleter, der spiller året rundt, og giver aldrig deres okularmotorsystemer mulighed for at komme sig fra løbende slag til hovedet, sagde han.

"Du har en betydelig mængde hovedpåvirkning," sagde Kawata. "Det er ikke så stærkt som hjernerystelser, men hvis du opretholder kumulativ hovedpåvirkning i lang tid, hvem ved 20 eller 30 år senere, hvis det er vil påvirke noget? "

Det er vigtigt at forstå virkningerne af gentagne underkonklusive virkninger, fordi de forekommer oftere end hjernerystelser. College fodboldspillere er rapporteret at opretholde så mange som 1, 350 subconcussive hovedpåvirkninger en sæson, sagde forskerne i baggrundsnotater.

Folk, der lider fuldvundne hjernerystelser, klager ofte over symptomer relateret til nært konvergens, sagde Dr. Andrew Lee, formand for oftalmologi ved Houston Methodist Hospital i Texas.

"Hvis du ikke kan konvergere ordentligt, får du et dobbeltbillede, og det vil være sløret," sagde Lee, der skrev en redaktionel ledsager undersøgelsen.

Den nye rapport følger en tidligere undersøgelse, hvor Kawata og hans kolleger bad fodboldspillere om at udføre 10 "headers", hvor de brugte hovedet til at stoppe en fodbold skudt ud af en pitching machine.

Forskerne fandt spillernes nærmeste konvergenspunkt "var temmelig mærkbart værre, og dette fænomen blev ikke genoprettet efter en hviledag, hvilket betyder, at det er et meget langsomt opsving selv efter en mild hovedpåvirkning," sagde Kawata.

For at tage deres studie videre rekrutterede forskergruppen 29 Temple University fodboldspillere. De forsynede dem med en "smart" mundvagter, der spores antallet af hovedpåvirkninger modtaget under spil og størrelsen af ​​hovedaccelerationen under disse påvirkninger.

Forskerne fulgte derefter spillerne gennem fem preseasonpraksis, sorterede dem i to grupper - en der fik højere slag i hovedet under spillet, og dem der fik mindre slag. Ingen af ​​slagene var stærke nok til at forårsage hjernerystelse.

Disse underkonclusive hovedpåvirkninger forårsagede ikke nogen symptomer for spillere, uanset hvor ofte og hvor hårdt de blev ramt, fandt forskerne.

Imidlertid viste synprøver, at den højere effektgruppe oplevede kompromitteret nær konvergens. Disse synsproblemer forblev tre uger senere, da de blev testet i slutningen af ​​træningslejr.

Men efter tre uger hvile eftersæsonen, vendte deres øjne tilbage til det normale, ifølge opfølgende syneksaminer.

Resultaterne blev rapporteret 12. maj

i tidsskriftet

JAMA Ophthalmology . Selv om der er brug for mere forskning, der involverer en større gruppe, sagde Lee, at denne pilotundersøgelse viser, at en visionstest kunne være nyttig til at bedømme alvorligheden af ​​en hjerneskade, enten på sidelinjen eller efter en traumatisk ulykke.

"Det kunne eventuelt bruges som en screeningsenhed og en diagnostisk enhed," sagde Lee. "Konvergensproblemet kan være toppen af ​​isbjerget, hvad angår mere signifikante neurokognitive underskud."

Flere oplysninger

For mere om konvergens, besøg American Association for Pediatric Ophthalmology og Strabismus.

Efterlad Din Kommentar