Gør makeup i gymnastiksalen? 6 instagram stars del deres tanker

Fitness

Gør makeup i gymnastiksalen? 6 instagram stars del deres tanker

Nogle kvinder elsker at få gussied op, før de rammer gymnastiksalen. Andre kunne ikke forestille sig iført makeup, mens de bliver svedige. Så vi spekulerede på, hvad synes eksperterne? Ville vi fange Kayla Theines iført mascara på måtten? Hvad med Tone It Up piger? I denne video spørger vi seks fitnessstjerner for at fortælle os, hvad de synes om at bære makeup på gymnastiksalen. Se videoen eller læs videre for scoop.

Tone It Up piger Katrina Scott og Karena Dawn er ikke imod at swiping på nogle produkter før træning. "En lille bronzer, en lille læbe, en lille pande, en lille mascara", siger Scott om hendes skønhedsvalg på gymnastiksalen.

Kig på videoen: Denne DIY Makeup Remover er perfekt til følsom hud.

Katie Austin er ikke så gung ho om at blive dolled up for motion: "Hvis du bruger makeup til en træning, er det skadeligt for din hud, selvom jeg gør det det nogle gange fordi jeg film træning videoer, "indrømmer hun. "Jeg ser helt sikkert forskel på, når jeg ikke bærer makeup, når jeg træner og bærer makeup, når jeg træner. "

Austin gør et godt punkt. Hvis du er tilbøjelig til acne, skal du altid vælge at bruge oliefrie skønhedsprodukter. Sørg også for at slippe af med makeup med en remover efter din sved session. Dette forhindrer overskydende olier i at dvæle på huden og potentielt øger risikoen for breakouts.

Hvad med Bikini Body Guide skaberen Kayla Theines? Er fitnessikonet til fordel for rocking makeup mens du træner? "Godt, hvis det får dig til at føle sig godt," siger hun. "Men sørg for at vaske det af efter. "

SE VIDEOEN: 12-Minute Dance Cardio Workout med Katie Austin

Influencers Kelsey Wells og Sjana Elise er begge på samme side som Itsines. De fortalte Sundhed, at kvinder skulle have makeup, mens de kun træner, hvis de vil.

"Iført makeup til yoga er helt op til dig," siger yogi Eise. "Jeg synes du skal føle sig godt tilpas i hvad du har på dig. Så så længe du har det fint, gå for det! ”

Efterlad Din Kommentar