Depression

10 Tegn Du kan være narcissist

Hvad er narcissisme, præcis? i dagens verden er udtrykket "narcissistisk" kommet til at betyde lidt mere end forgæves. men narcissisme er langt mere kompleks end det. det eksisterer i mange nuancer langs et kontinuum fra ekstra-sund ego til patologisk grandiøsitet. et stort 2009-studie anslog, at 6% af befolkningen i usa lider af fuldblæst narcissistisk personlighedsforstyrrelse.

12 Måder vi sabotere vores mental sundhed

Vores egen værste fjende vores sind og stemning er stærkt følsomme for verden omkring os. forstyrrende livshændelser - en dårlig opløsning, arbejdsløshed, en elskedes død - forlader os ofte skræmt eller trist selvfølgelig, men vores daglige rutine og tankemønstre har også stor indflydelse på vores humør.

13 Måder at slå stress på 15 minutter eller mindre

Overraskende stress-busters nogensinde følte du bare kan ' t slappe af efter en krævende uge? det er fordi stress udløser din krops kamp eller flyrespons: din adrenalin begynder at pumpe, dit hjerte slår hurtigere, og dit blodtryk stiger, forklarer ash nadkarni, md, en associeret psykiater ved brigham & women's hospital.

17 Overraskende grunde du er stresset ud

Underlige stressudløsere du er nok også alt for bevidst om de store kilder til stress i dine livs penge, din forfærdelige pendling, byggearbejderne, der starter jackhammering på 5 a. m. men stress og angst behøver ikke bare at komme fra indlysende eller endda negative kilder. "der er masser af kroniske stammer og dårlige udfordringer, som ikke nødvendigvis overstiger dig i øjeblikket, men næsten tager mere af en vejafgift i lang sigt ", siger scott schieman, ph.

Gør helbredende krystaller virkelig noget?

Forskellige sten er siges at have differentieringsegenskaber baseret på deres farve, mineralindhold og energiproduktion. (Forexample, hjemmesider fremme crystalhealing tout ametyst som et middel forsprains og hævelse.) Nogle entusiasterwear helbredende-krystal smykker, sælges i specialshops eller online; andre kan købe inp> Det lyder hokey, right?

Overdreven internetbrug kan signalere andre psykiske sundhedsproblemer

Unge voksne, der bruger for store mængder tid online, kan have højere depressions-, angst- og opmærksomhedsdeficit hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) ifølge en ny canadisk undersøgelse. Forskningen antyder også, at internettet afhængighed kan være meget under-rapporteret, og at almindeligt accepterede diagnostiske kriterier kan blive nødvendigt at blive revideret for at holde trit med den ændrede rolle af internettet i vores liv.

Hvordan man håndterer vrede i arbejdet

Kelly Ripa fans (inklusive os) var ivrige efter at vende tilbage til Live! Med Kelly og Michael i denne uge for at høre, hvad hun ville sige. Ripa kom tilbage fra en shorthiatus efter Michael Strahan's meddelelse i sidste uge, at han forlod showet for at blive et co-anker på Good Morning America . (Ripa blev tilsyneladende blindsided, da hun lærte om hans afgangsminutter før meddelelsen den 19.

Hvis du tager et antidepressiv middel til en grund ud over depression, bør du læse dette

En ud af 10 amerikanere tager et antidepressiv middel, ifølge den seneste statistik fra The Centers for Disease Control and Prevention. Men en ny undersøgelse tyder på, at depression måske ikke er den eneste årsag: Læger er i stigende grad dolle ud recept for antidepressiva til behandling af andre tilstande - fra seksuel dysfunktion til spiseforstyrrelser - ifølge forskningen offentliggjort i tidsskriftet JAMA.

Hvis du kæmper for at finde tid til selvomsorg, kan disse klare apps hjælpe

At finde tid til selvomsorg kan være vanskelig, især i den altid forbundne, digitalt forbundne verden, vi lever i. Selv når vi betyder for slappe af, der er ofte distraherende arbejde e-mails eller Facebook messagesat vores fingerspidser. Men tro det eller ej, din telefon kan også være et værktøj til at hjælpe dig med at prioritere selvomsorg - så længe du ved, hvordan du får det til at fungere for dig.

Olympisk gymnast aly raisman afslører misbrug af teamdoktor larry nassar

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com. Aly Raisman, en seks-time olympisk medalje og en af ​​de mest vellykkede gymnaster i USAs historie, siger, at hun blev sexuelt misbrugt af Dr. Larry Nassar, der arbejdede som kvinders gymnastiklandsholdslæge i årtier. Raisman er det andet medlem af det guldmedalje-vindende 2012 olympiske kvindehold for at anklage Nassar for misbrug.

Overindulged i løbet af ferien? 6 health influencers reveal hvordan de kommer tilbage på sporet

Højsæsonen er kommet og gået, og du føler nok, at du har oversvømmet, overdrikket og underudøvet i uger. Du er ikke den eneste. Men før du begynder at slå dig selv op for at vende væk fra dine sædvanlige sunde mad- og fitnessvaner, giv dig selv tilladelse til at gå videre og begynde på ny. Beklager er ikke i stand til at gøre de ekstra få pounds du måske har opnået magisk forsvinder.

Receptpligtige lægemidler, der fører dobbelt to gange

Gamle lægemidler i nye pakker vi ser normalt bivirkninger som en dårlig ting, men nogle gange peger de på vejen til en helt ny anvendelse til et stof. "vi tænker på. . . narkotika som værende specifik for [a] opgave ", siger medicinsk historiker fra harvard university jeremy greene, md. faktisk siger han, "stoffer er meget komplekse genstande.

Hvorfor selvmordspriserne spike i foråret

Chris Cornell, førende sanger af Soundgarden og Audioslave, døde fra selvmordslig onsdag aften. Den 52-årige musiker blev fundet død i sit hotelværelse i Detroit efter en Soundgarden-optræden på Fox Theatre, People rapporter. "Hans kone Vicky og familien var chokerede over at lære af hans pludselige og uventede forbigående," sagde Cornells rep, Brian Bumbery, i en erklæring.