Døde rørsyndrom er en mere grund, at du ikke bør sætte hele dagen

Fitness

Døde rørsyndrom er en mere grund, at du ikke bør sætte hele dagen

Det er ingen hemmelighed at sidde i lange strækninger ikke godt til din krop. Forskning har knyttet det til hjertesygdom, fedme, diabetes, kræft. Men der er en anden sundhedsrisiko ved at sidde hele dagen, som de fleste mennesker ikke kender til: gluteal amnesi, rystestoppesyndrom.

Det lyder næsten som en vittighed, men det er ikke ualmindeligt, siger Andrew Bang, en kiropraktor på Cleveland Clinic's Wellness Institute: "Jeg ser skaden hele tiden i varierende grad."

Dødssyndrom udvikler sig, når gluteus medius-en af ​​de tre hovedmuskler i booty-stop-skuddet rigtigt. Det kan ske, hvis du bruger for meget tid parkeret i en stol, forklarer Kristen Schuyten, fysioterapeut ved Michigan Medicine. "Men det kan også forekomme i meget aktive Eftersom gluteus medius normal hjælper med at stabilisere bækkenet, kan gluteal amnesi føre tolderen rygsmerter og hoftepine samt knæ og ankel problemer, da kroppen forsøger at kompensere for ubalancen.

Dead butt syndrom har at gøre med gensidig inhibering - processen der beskriver give-og-tage forholdet mellem muskler på begge sider af en ledd. "Når en muskel kontraherer, sendes der normalt et nerve signal til sin modsatte muskel til at slappe af ", siger Bang.

Når du tilbringer timer i slutningen i en siddende stilling, trækker dine hoftebøjler sammen med din glutesrest." Over tid træner vi i grunden vores gluter for at være svage, "siger Bang.

Den samme type muskel ubalance kan ske i højt aktive mennesker, der har meget stærke eller hamstrings. Bang haseven set maratonløberne udvikle dødt skudsyndrom

Hvordan ved du, om du har gluteal amnesi?

Engangseksperter udtaler en røv død er ved Trendelenburg-testen, en fysisk eksamen, hvor en person løfter et ben foran dem mens de står. "Hvis bækkenet dør ned på siden af ​​kroppen, hvor benet løftes, indikerer det svaghed i gluteus medius på modsat side ", siger Bang.

Kurven i en persons tilbageslag kan også foreslå gluteløs hukommelsestab. Mens lændehvirvelsøjlen (eller nedre ryg) skal naturligvis danne en S-form, kan mere ekstreme krumningsmålinger signalere, at hoftebøjlerne er så stramt, at de trækker ryggen fremad, siger Bang.

For at få vores bedste fitness tips sendt til din indbakke, tilmeld dig Healthy Living nyhedsbrevet

Hvad kan du gøre for at undgå dødt skudsyndrom?

Prøv at tage hyppige pauser fra din stol hele dagen. Stå op og gå rundt, eller lav nogle stræk ved dit skrivebord. Schuyten anbefaler, at du indstiller timetidsindkaldelser på din telefon, for at bede dig om at klemme dine rummuskler med jævne mellemrum.

Og når du træner, skal du ikke glemme at målrette mod denne bytte. Sammen med squats andbridges er liggende benløfter et godt træk for at tilføje til din rutine, siger Bang."Start på din venstre side med dit højre ben løftet og storetåen peger mod gulvet, mens du løfter", hævder. "Denne vinkel isolerer gluteus medius og minimerer muskler mest, så du vil føle den inden for 10 til 15 elevatorer af benet. "Tilføj et bånd eller ankelvægt for ekstra modstand.

Frem for alt er den bedste måde at undgå gluteal amnesi på at blande din daglige rutine, siger Bang. Sid på en øvelse bold for en del af dagen. Brug lidt tid på at stå op og arbejde på en høj bordplade. "Uanset hvad du gør, bare lad ikke din krop komme ind i en gentagen cyklus," siger han.

Efterlad Din Kommentar