Kronisk smerte

4 ting, du skal gøre straks, hvis du sticks af en maneter

Intet ruinerer en perfekt dag på stranden som et vandmander. Matt Damons unge datter havde efter sigende denne smertefulde oplevelse tidligere i ugen. Ifølge Courier Mail, var Damon og hans kone og børn på ferie med Chris Hemsworths familie på Thor stjernens hjemsted i Byron Bay, New South Wales, da 6-årige Stellawas stod .

Farerne ved højdesyge - hvad man skal vide om tilstanden der dræbte en 20-årig colorado-vandrer

For eventyrelskere rundt om i landet er camping i Colorado's Rocky Mountains et populært emne-emne. Desværre blev en sådan tur død i sidste uge for en Pennsylvania-college-studerende, 20-årige Susanna DeForest-som ifølge døden døde af højdesyge under det, der skulle være en overnight-vandretur. DeForests dødsårsag er endnu ikke blevet bekræftet offentligt af amtsskifteren.

Hvor meget koster det virkelig at køre en maraton?

Tænker på at køre en 26. 2? Du har sandsynligvis budgetteret hvor meget tid du skal træne. Men du kan måske undre sig over hvor meget penge et maraton vil koste dig . For at hjælpe dig med at planlægge det store løb, har vi brudt ned omkostningerne - alt fra adgangsgebyrer og sneakers (du vil sandsynligvis bruge to par) til genopretningsmassager ogGu.

Hvordan man bliver den type person, der udarbejdes om morgenen

Du planlægger en træning til aftenen, men så kommer noget op - en happy hour, en deadline for arbejde eller måske endda en Tinder-dato. Og der går din øvelse for dagen. Hvis dette sker med dig, er der en logisk løsning: Skift din træningsprogram til morgenen. Men ... det er lettere sagt da gjort. Når du er knapt vågen og skal vælge mellem at træne og holde sig i seng i en anden time, er der en god chance for, at snooze-knappen vil vinde.

Jeg elsker mine børn, men jeg arbejder for at undslippe dem

Min tvillinges fødsel for 13 år siden faldt sammen med døden af ​​ethvert syn på privatlivets fred eller personlige rum. Først var der pleje, der holdt mindst en af ​​dem danglende fra min krop for en god del af dagen og natten. Så, da de kunne krybe, var jeg bange for at lukke badeværelsesdøren af ​​frygt for, at de ville bringe en bogreol ned på hovedet eller spise køleskabmagneterne og sætte sig fast i hinanden ved maven.

Forbedre din balance med en squat-to-calf-raise move

Se denne video for at lære hvordan man laver aSquat-to-Calf-Raiseexercise med fitness ekspert Lauren Williams. Dette skridt kan hjælpe med at forbedre din balance, samtidig med at du aktiverer musklerne i dine ben og gluter. For at gøre det endnu mere udfordrende, sving dine arme, når du kommer ned fra dit squat.

Flere amerikanere bruger marihuana og ser det ikke som skadeligt

Flere amerikanere bruger marijuana, og færre mennesker tror, ​​at det regelmæssigt gør det skadeligt. Herefter viser studietiden, at antallet af amerikanske voksne, der brugte marijuanain sidste år, steg fra 2002 til 2014 med 10 millioner, og antallet af mennesker, der brugte det dagligt, steg med mere end fire millioner.