Kendte personer

De største sundhedsskandaler fra 2016

2016S største sundhedsskandaler At sige at det har været et rutsjebane år ville være en underdrivelse. Fra politik (hilsner, præsident Trump) til celebrity splits (vi savner dig, Brangelina), har der ikke været nogen mangel på chokerende nyheder i løbet af de seneste 12 måneder. Sundheds- og wellnessverdenen var heller ikke fritaget for dramaet.

11 brev board citater, der vil inspirere dig

Introduktion til vores seneste besættelse: brevbrædder. Fra motiverende mantraer til relatable sætninger tilføjer disse brevkort citater en klassisk, subtil inspiration til vores dag. Med hjælp fra Instagram-bloggere, Sundhed afrundede 11 af de bedste brevbrædder, som vi har set over de seneste måneder.

116 u. s. beboere har testet positive for zika så langt i år

Af Steven Reinberg HealthDay Reporter Fredag ​​den 18. marts 2016 (HealthDay News) - I løbet af de første to måneder af dette år har 116 amerikanske beboere testet positivt for infektion med Zika-viruset, og alle undtagen en var forbundet med at rejse til regioner endemiske for viruset. Det er ifølge en rapport, der blev udgivet fredag ​​af de amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse.

12 måder at spise mere farverige frugter og grøntsager

Af Tina Haupert Nu hvor foråret er lige rundt om hjørnet forsøger jeg at forstærke ernæringen af mine måltider ved at tilføje farvestrålende mad, hvilket betyder at producere, ikke Lucky Charms. Som du sikkert allerede ved, garanterer spiser en bred vifte af farverige fødevarer, at du får en række vigtige næringsstoffer og vitaminer til helbred.

14 Grunde Du er altid træt

Grunde til at du altid er træt mangel på søvn er ikke det eneste, der spiser din energi. små ting du gør (og ikke gør) kan udgyde dig både mentalt og fysisk, hvilket kan gøre din dag til en opgave. her afslører eksperter almindelige dårlige vaner, der kan få dig til at føle dig træt, plus enkle livsstilsjusteringer, der sætter pep'en tilbage i dit trin.

De 20 mest Congested Cities i Amerika

Oklahoma city er det mest overbelastede sted i usa, ifølge sperlings bestplaces. hvor som helst du bor, kan du nemmere trække vejret ved at skylle dine næsepassager med en saltvandssprøjte, holde dig hydreret og vaske dine hænder (for at undgå kolde og influenzalykker), siger neil schachter, md, medicinsk direktør for åndedrætsafdelingen i mount sinai medical center i new york city.

3 babyer trukket af zika virus fundet for at få visionsproblemer

VEDDAG, 25 Maj, 2016 (HealthDay News) babyer født med en zika-relateret fødselsdefekt er blevet identificeret af forskere. Viruset er kendt for at forårsage mikrocefali, hvor spædbørn fødes med et mindre end normalt hoved og hjerne. Og tidligere undersøgelser har fundet ud af, at en tredjedel af brasilianske babyer med mikrocephali har øjenproblemer som okulære læsioner, optiske nerveabnormiteter og chorioretinal atrofi, forringelse af retina og choroid.

3 sunde comfort-food makeovers

Ved Tina Haupert Især i den lange kolde vinter føder komfortmidlet mit sind, krop og sjæl. Hvis jeg havde det på min måde, ville jeg spise alt dækket af smeltet ost. Men jeg ved, at dette ikke er den sundeste valgmulighed, især fordi alle de ekstra kalorier og fedt sandsynligvis kommer op på tesen! For at hjælpe med at opretholde min følelse stor vægt, mens jeg stadig opfylder mine trøstemadstrømme, kan jeg lave sunde swaps i mine måltider.

3 grunde du har nogle gange déjà vu, ifølge videnskaben

Du ved, at du føler dig, når du træder ind i et nyt hus eller går rundt om en fremmed by - placerer du ved du aldrig har været før - og du kan ikke lade være med at tænke, Jeg har allerede gjort dette ? Det er déjà vu, og hvis du aldrig har haft det før, tag det fra os: Det er lidt uhyggeligt. Déjà vu er fransk for "allerede set", og omkring to ud af tre personer har oplevet fænomenet på et eller andet tidspunkt, ifølge en oversigt fra 2003 i tidsskriftet Psychological Bulletin .

5 sunde opskrifter til at fejre cinco de mayo

Meksikansk mad kan være en kostkatastrofe for mig, hvis jeg ikke er forsigtig. Jeg elsker salt-rimmed margaritas og nachos dækket med ost, men disse fødevarer er naturligvis ikke venlige på taljen. Det er endnu værre at forbruge dem i store mængder, hvilket ofte er tilfældet, når den 5. maj ruller rundt.

5 regler for at elske din krop fra model ashley graham

Model, designer og selvudråbte kropsaktivist Ashley Graham er en kraft, der skal regnes med. Ikke alene har hun været genstand for Sports Illustrated , Vogue , Harper's Bazaar og Glamour , men i år blev hun også anerkendt af Forbes '30 under 30list ogABC's The Year . Graham er blevet et fyrtårn af kropspositivitet og selvkærlighed for kvinder overalt.

Ab exercise du skal stjæle fra britney spears

Lad det være til Britney Spears for at vise usa killer core movewe've aldrig set før. I går udgav den skulpturelle popstjerne en video onInstagram af hende a. m. træning i Japan, hvor hun slår af sin verdenstur. Spears har i starten af ​​klippet et par reps of camel drop-backs, en variation på den klassiske Camel yoga pose, hvor du starter i knælende stilling og bukker din overkrop tilbage og løfter brystet op til loftet , og nå til dine hæle.

Ab move, der holder ashley graham (og hendes mor!) stærk

Leder du efter en træningspartner? Du vil måske overveje din mor. Det var i det mindste den model Ashley Graham gjorde: Den 30-årige-som regelmæssigt deler sine dræbler-træningsrutiner på socialmedier, der er ledet til Dogpound i NYC i sidste weekend for, hvad hun captioneda "Mommy Daughter Workout" i en Instagram Story.

Arbejder jeg for meget ud?

Getty images q: jeg kan ikke stoppe træner! er det muligt at overdrive det? a: faktisk ja. lad din krop være dommeren. hvis du lider af smerte, muskel ømhed, der ikke går væk i en dag, eller tab af styrke, hastighed eller udholdenhed ?? alle tegn på overtraining ?? så har du sandsynligvis brug for en pause fra gymnastiksalen for at komme sig.

Amy schumer indsendt om at elske din krop og det er perfektion

Vi kan regne med komiker Amy Schumer for mange ting, hvilket gør os grine, fortæller det som det er og giver os #relationshipgoals. Men vi kan også regne med hende for at få os til at føle sig positivt over os selv og vores kroppe, uanset hvordan de ser ud. På Instagram skrev Amy Schumer om at elske din krop og det er perfektion.

Er Fertility Drugs Safe?

Jade brookbank / getty images i oktober, e! nyheder co-anker giuliana rancic meddelte, at skur blev diagnosticeret med brystkræft ligesom skuret kom ind i sin tredje runde in vitro befrugtning (ivf). dette genåbnede en debat om sikkerheden ved fertilitetslægemidler: kunne rancics tidligere fertilitetsbehandlinger have bidraget til udviklingen af ​​hendes kræft?

Kunstner maler sine strækmærker for at styrke kvinderne: 'samfundet ser disse ting som fejl, men de er ikke'

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com. Spansk kunstner Cinta Tort Cartró plejede at hade hendes stregmærker. På udkig efter en måde at ændre, hvordan hun ser dem, besluttede Cartró at tage noget, som folk ofte ser som grimme, og vise, hvor smukke de kan være. "En dag begyndte jeg at se dem som en anden form," den 21-årige, der også arbejder som folkeskolelærer, fortæller folk.

Ashley graham vedligeholder sin krop året rundt, men nogle gange føler han sig stadig i en badedragt

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com. Sommeren er næsten her, men Ashley Grahamdoes ikke behøver at lave noget specielt præparat - modellen siger, at shefeels er godt i kroppen hele året rundt. "Jeg forsøger at forblive konsekvent hele året, og når jeg har en hård uge, har jeg måltider leveret til mit hus, så jeg laver sunde valg," siger Graham, 29, til PEOPLE Now.

Asiatiske amerikanere i bedre sundhed end andre amerikanske voksne

Af Steven Reinberg HealthDay Reporter TORSDAG, 19. maj, 2016 (HealthDay News) -Asian-amerikanere er sundere end andre amerikanske voksne. Så siger føderale sundhedsembedsmænd, der tilføjede, at i forhold til andre amerikanere er de fleste asiatiske amerikanere mindre tilbøjelige til at rapportere, at de er i retfærdigt eller dårligt helbred, har flere kroniske tilstande eller alvorlige psykologiske problemer.

På mindst 10 gravide kvinder i dallas har zika virus, officerer siger

Af Dennis Thompson HealthDay Reporter Torsdag den 23. juni 2016 (HealthDay News) -At mindst 10 gravide kvinder i Dallas-området er blevet smittet med Zika, Texas-embedsmænd bekræftet onsdag. Alle kvinderne samarbejdede mosquito-borne virus under udlandsophold, og embedsmænd fra Dallas Health and Human Services fortalte CBS News .