Byg din 5-move workout

10 øvelser til lean, tonede ben som rockets

Der er ikke noget bedre eksempel på #legger end Rockettes-især når du indser, at disse damer udfører op til 300 øjenhøje spark i hver single 90-minutters Radio City Christmas Spectacular show. (FYI: De gør op til 17 shows om ugen!). Så hvad tager det at være i gang? Nå udover præcision, en masse kerne- og benarbejde.

5 Enkle øvelser til en pasform, fabelagtig krop

Tone up hvor mange muskler har du arbejdet på det seneste? åh, vi troede det. ikke underligt at lugge disse dagligvarer op ad trappen eller din kuffert til lufthavnen efterlader dig smerte. vores modstandsuddannelsesplan kan hjælpe dig med at løse alt det ved at sætte dine muskler i arbejde for dig. disse bevægelser sparer ikke kun tid, de brænder også masser af kalorier og efterligner det virkelige liv mere præcist end standard bicep curl.

5 Yoga kan du gøre på dit skrivebord

Hurtig yoga for en lunchtid yoga klasse kan være latterligt, især nu hvor vi alle bliver bedt om at gøre mere og mere på jobbet. men det betyder ikke, at du skal være stillestående i timer. der er effektive bevægelser, du kan gøre lige ved dit skrivebord, dem der hjælper dig med at få en mental vejrtrækning og sørg for, at din nakke, ryg, arme, hofter og håndled forbliver i god stand.

6 Måder at opgradere en baskamp på.

Squat bedre fitness eksperter er enige om at squats er en af de bedste træk, du kan gøre for din krop. "squats er kongen af ​​alle øvelser", siger los angeles celebrity træner gunnar peterson. "de hjælper mejsel din kerne, fordi de metabolisk er deres bedste ven. få mig i gang med hvad de gør for din skæg!

9 super-fit celebrity dads, der inspirerer os

Intet spørgsmål om det: Disse celeb dads er værd at følge på Instagram. Ikke alene gør de et A-liste job for at holde sig aktive, de elsker også at skrive søde snaps af deres børn. Vi bifalder dem for at gøre fitness til en prioritet og modellering af sund levevis for deres små. Uanset om de sveder det ud på tredemøllepakken på muskelrummet, motiverer disse alvorligt stærke paps at komme i bevægelse.

Bedste og værste træningsprogrammer til fleksibilitet

Stretch tid Fleksibilitet er et kritisk og ofte overset træningsmål. "Muskelvæv, sener og ledbånd bliver naturligvis mindre elastiske med alderen", siger C. David Geier, Jr., MD, direktør for Medical University of South Carolina Sports Medicin program. De af os, der sidder for meget af dagen eller sjældent strækker sig, har særlig risiko for stramhed.

Olympiske svømmer Dara Torres 'Moves for Rock Hard Abs

Få tonet abs disse bevægelser - fra dara torres new york times-bedst sælgende bog, gold medal fitness - er blot nogle få af de mange kerneintensive øvelser og strækninger, som dara inkorporerer ind i hendes daglige træning for at hjælpe hende med at blive stærkere, svømme hurtigere og genoprette lettere.

Hvilken type yoga er bedst for dig?

Velkommen til yoga at finde en yoga klasse plejede at være enkel. dine valg var få, fordi det var godt, at mange mennesker søgte at få deres om på: i 2001 ramte 4,3 millioner amerikanere yogamattan; lidt over et årti senere er antallet næsten firedoblet til ca. 16,5 millioner. nogle af yogas popularitet har at gøre med sit (velfortjente) ry for at være en fremragende stressaflastning.