Byg en bedre morgenmad

13 Højproteinrecept opskrifter og ideer

Kick-start din dag glem lavt fedt versus lav-carb; protein er næringsstoffet de fleste af os har brug for mere for at forblive sunde, slanke og energi-især til morgenmad. derfor er æg vores foretrukne måde at starte dagen på. de er fyldt med protein og d-vitamin samt hårdt at få cholin, et næringsstof, der kan bremse angst og øge hukommelsen.

23 Snacks, der brænder fedt

Snacks versus vægttab adam smigielskiamericans elsker at snack næsten lige så meget som vi vil tabe . men ifølge de seneste undersøgelser fra usda, tilføjer vores snacking vaner for mange kalorier og for få næringsstoffer til vores kostvaner. det behøver ikke at være sådan, siger susan bowerman, rd, assisterende direktør for ucla center for human nutrition.

24 Fastfood-morgenmad, der ikke er forfærdeligt for dig

Bedre til din fastfood i en perfekt verden ville du lave en sund , veggie-tung morgenmad i dit eget køkken hver morgen. i den virkelige verden? rejse, tidlige møder eller endda bare sovende kan komme i vejen, og nogle gange kan en fastfood morgenmad være din eneste mulighed. i en kniv kan du kan finde sundere valgmuligheder ved drive-through.

3 Vegetariske "bacon" opskrifter, som smag (næsten) som den rigtige

Du har sat et sundt spisemål for at sætte mindre kød på din tallerken og flere grøntsager. men kom i weekenden, kan bacon cravings betough at modstå. hvis det lyder velkendt, har vi nogle gode nyheder: du kan genskabe den lækrebaconoplevelse ved at stege tempeh skiverne eller æggeplanterne med nogle salte, røgfyldte aromaer.

35 Hurtig-og-let fedtfattende opskrifter

Fødevarer, der kæmper fedt taber og holder pund det er ikke en hurtig eller nem proces, men et par enkle kost-tricks kan være en stor hjælp undervejs. vores favoritter? spiser masser af protein, fibre og sunde carbs, som øger din stofskifte og holder dig fuld hele dagen lang. hvis du ikke er sikker på, hvordan du arbejder med disse kalorieindbrændte ingredienser i din daglige menu, start med disse opskrifter.

5 Friske toast opskrifter

Sådan laver du fransk toast når du finder det typisk fransk toast opskrift kræver dipping hvidt brød i æg og derefter stegning det i smør før dousing det med ahornsirup, er det ikke overraskende, at en servering viser ganske overbærenhed. en typisk skive vil sætte dig tilbage 450 kalorier, 18 gram fedt og 35 gram sukker.

Skal du køle mandelsmør?

Denne artikel blev oprindeligt vist på ExtraCrispy. com. Du har ikke til at gemme mandelsmør i køleskabet, men det er ikke en dårlig idé. Årsagen til, at det er bedre at holde mandelsmør i køleskabet end i dit spisekøkken eller køkkenskab er simpelt. Selv om en krukke af genstandene er holdbar i op til to år, når uåbnede, kan mandelsmør gå i stykker.

Her er hvordan man laver acai skåle derhjemme

Har du prøvet en acai (udtalt ah-sah-ee) smoothie skål endnu? I så fald ved du, at dette forfriskende måltid er fyldt med næringsstoffer, men også smager lækre. Der er masser af velsmagende sorter derude, men de fleste indeholder vitaminfyldte frugter, proteinfyldte møtrikker og næringsbooster som chia eller hørfrø.

Her er hvordan man laver pizza ved hjælp af en skillet

Der er ikke noget bedre end at bide ind i et stykke ooey-gooey, cheesy pizza. men fedtet takeaway pizza er ofte højt i kalorier, og det kan være udfordrende at piske en hjemmelavet pizza pie hjemme uden det rigtige madlavningsudstyr, som f.eks. en pizza sten. mens pizza sten er fantastisk til at opnå en perfekt crispy crunchy skorpe, kan du ikke investere i en one-use gadget, især da pizza sten er så store og kan være vanskeligt at gemme i mindre køkkener.

Sådan laver du en Berry Power Up Smoothie

Her er en morgen smoothie, der pakker superfood slag. bærene indeholder antioxidanter og phytonutrienter, der hjælper kraften til dit hjerte, holder øje med skarpt og spidsstart. så se videoen til en demo og få din dag startet rigtigt. 999> 1/4 kop frosne usødet jordbær 1/4 kop frosne usødet blåbær 1/4 kop frosne usødet hindbær 1 / 4 kopp granatæblejuice 1 spsk vaniljefagede valleproteiner 1 spsk honning 1 spsk frisk citronsaft meget berry opskrifter forberedelse 1.

Instant Pot Pressure Cooker vil forandre din morgenmad for altid

Folk har en tendens til at tænke på trykkomfurer som en bekvem måde at styre middagspreparatet på, når du kommer hjem fra arbejde. men kan du bruge det til morgenmad? absolut. uanset om du er i havregryn, frisk yoghurt eller omeletter, kan en trykkomfur være en livredder om morgenen. det er endnu mere sandt, når du har en som instant pot, en programmerbar multifunktionsenhed, der er temmelig fantastisk.

Den eneste måde at lave perfekt poached æg

Når du går ud til brunch, er du garanteret aperfekt pocheret æg - men det er ret den modsatte oplevelse, når du spiser æg i hjemmet. en time i har du sikkert arbejdet dig gennem en æskekasse med ingen tegn på succes. og det er ingen overraskelse, når du fremstiller pocherede æg ved hjælp af plastikfolie.

Disse Protein Bites Smag Lige ligesom en Citronkage

Hvis du 'kræver noget sødt og tilfredsstillende, der også hjælper med at brænde din krop, pisk op en del af disse citrondråber energi bolde. de tager kun 15 minutters aktiv forberedelsestid, og de er fyldt med enkle, gode ingredienser som mandler og datoer. plus, fordi de indeholder datoer og et antydning af ahornsirup, smager de dybest set som små citronkager (yum!

Disse Proteinpakkede PB & J-barer er den perfekte bærbare morgenmad

On en travl morgen kan det være udfordrende at presse i tide til en solid morgenmad. det er en skam, fordi forskning har vist, at at nyde et sundt måltid i am er fantastisk til vægtkontrol og dit generelle helbred. mens piskning af en omelet måske ikke er på din dagsorden på en hektisk hverdag, er der masser af måder at planlægge, så du kan chow ned på en nærende morgenmad.

Dette bananbrød får en proteinforøgelse fra en hemmelig ingrediens

Mute aktuel tid0: 00 / varighedstid1: 4 belastet: 0% 0: 00 fremskridt: 0% 0: 00 fremskridt: 0% stream typelive resterende tid-1: 4 afspilningsrate kapitel kapitel valgt beskrivelser undertekster fra, valgt undertekster billedindstillinger, åbner dialogboksen for indstillinger for indstillinger tekstudskrifter, valgt billedtekster standard, valgt lydspor dette er et modalt vindue.

Denne nemme bananødder havregryn hjælper din krop til at brænde fedt

Havre er en af ​​vores foretrukne måder at spise fuldkorn på. ikke alene er de super alsidige (pro tip: prøv noget anderledes og gør dem velsmagende!), de er også seriøst godt for dig. uanset om du vælger at blive kreativ og tilsæt soltørrede tomater og pesto, eller vælge en mere klassisk morgenmadstoppe (som bær), er havregryn et perfekt valg til et fiberfyldt morgenmåltid, som vil hjælpe med til brændstof din dag.

Brug denne kogehakke til at reducere arseniveauer i din ris

Bekymret for arsen i din ris? prøv dette enkle køkkenhak: ifølge et eksperiment, der blev sendt denne uge på bbc-showet stol på mig, jeg er en læge , blødgør ris natten over og kog den med ekstra vand, kan reducere kræftfremkaldende niveauer op til 82%. eksperter siger, at denne madlavningsmetode er en nem måde at begrænse udsættelse for arsen, hvilket kan være særligt farligt for gravide, børn og enhver, der spiser meget ris.

Hvilke smagsstoffer skal køles?

Denne artikel blev oprindeligt vist på foodandwine. com. icymi, internettet var bange i denne uge i en stor ketchup debat: om de røde ting du slather på alt fra burgere til fries skal køles. svaret ser ikke ud til at være helt ligetil: surhed, salt og sukker (hvilken ketchup har) tendens til at holde tingene trygge på hylden, selv om saltreduktioner i ketchup for nylig betyder, at du måske vil køle den.

Denne Proteinpakkede Vegetariske Hash er en Must-Try Morgenmad

Lad os se det: avocado gør automatisk parret smag bedre. uanset om det er klassisk guacamole, avocado toast, smoothies, fries eller endda brownies, er der ingen tvivl om, at denne frugt (ja det er teknisk en frugt!) er latterligt alsidig. desuden er avocados en god kilde til sunde fedtstoffer; undersøgelser tyder på, at sunde fedtholdige fødevarer som avocados kan hjælpe lavere niveauer af "dårligt" ldl-kolesterol og lavere inflammation forbundet med hjertesygdomme.