Brude mind & body makeover

Prøv denne calorie-torching hiit workout fra stuen

Højintensiv intervalltræning (HIIT ) har en kult følge af en grund - den populære form for motion har vist sig at give store sundhedsmæssige fordele, fra forbedret hjertefunktion til mega fedtforbrænding og mere. Hvis du aldrig har prøvet det, består HIIT af en række hurtige øvelser (tænk: burpeer, flydende planker, hoppende lunges), der afsluttes i hurtige spring eller sprint efterfulgt af korte perioder med genopretning.

En 12-minutters salsa dancing routine for begyndere

Træt af thetreadmill og syg af elliptiske? Prøv salsa dans i stedet! Det kan bare være den mest sexede træning nogensinde. Fuld af fancy fodarbejde og bevæger sig som kropsruller og hoftecirkler, salsadans handler om at føle rytmen - og flaunting hvad du har, mens du gør det. Hvis du spørger os, er salsa den perfekte aktivitet for fitness fanatikere, der vil blande deres rutine og stadig komme i en alvorlig sved session.

3 jump øvelser til bedre stabilitet og balance

Denne artikel blev oprindeligt vist på DailyBurn. com. Gå ind i anyHIITclass eller CrossFit boks og chancerne bliver du bedt om at lave en variation af et plyometrisk spring. Box hopper, frosk spring og tuck hoppe hjælper dig med at forbedre dinVO2 max (hastighed), fleksibilitet og rækkevidde af bevægelse.

4 øvelser til sexige skuldre fra en celebrity trainer

Sommeren er i fuld gang, og det er becomeclear, at en af ​​de største tendenser i solfylte sæsoner er cutout ærmer. Oversættelse: Skulder begynder at være på scenen i sommer. Selvom kendis træner Gunnar Petersonargues, at de aldrig forlod: "Skuldre har altid været i stil," siger han. "De er som den lille sorte kjole på overkroppen.

6 øvelser, der vil forbedre din holdning

Denne artikel blev oprindeligt vist på DailyBurn. com. En ting, som mest sandsynligvis ikke fokuserer på nok: Kropsjustering uden for studiovægge. Mens du måske arbejder på cardio and strength, er det også vigtigt at være opmærksom på din daglige kropsholdning. "Hvis du har smerte eller bevægelsesproblemer, kan kontrolposition give dig indsigt i, hvad der skal løses og hvorfor," siger Nike coach og S10 trainerJoe Holder.

Gør disse 5 bevægelser for at øge din støvle til bryllupsæsonen

Hvis du vil tænde på en socialt sommerferie, kan de rigtige skridt hjælp, stor tid. I denne video viser Nike træner og Chisel Club grundlægger Lauren Williams os de fem bedste øvelser til at skulpturere din bagside i en kamera-klar booty. 1. Step ups med knædrev: Fra stående, træde på en bænk på din højre fod, bringe dit venstre knæ i brystet.

Katie austin's 6 øvelser til at komme i løbet på kort tid

Når din tidsplan overskrider, er træning ofte den første til at falde til vejen. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, er der et trick for at fordoble din træning på halvdelen af ​​tiden? Gode ​​nyheder: Der er helt! Se denne video med fitnesseksperten Katie Austin, da hun lærer en hurtig rutine, der består af bevægelser, der strategisk målretter to store muskelgrupper på én gang, som dine ben og arme eller mav og gluter!

Denne udfordrende trx-træning vil genoplive din kedelige fitness rutine

Gymnastiksalen er fyldt med tonsof komplekse maskiner, alle designet til at stramme og tone forskellige områder af din legeme. Med så mange prangende muligheder at vælge imellem er chancerne, du har set et ultra-alsidigt stykke udstyr: theTRX suspension trainer. Men hans tilsyneladende simple genstand er faktisk et super effektivt træningsredskab.

Denne morgen yogasekvens vil øge din energi i 15 minutter

Føler du dig at vække om morgenen, føler dig træt, irritabel og allerede understreget af den kommende dag? Overvej at tilføje en kort, men effektiv yogasekvens til din a. m. ritual. Irina Ovsiannikova, en yoga instruktør fra YG Studios i NYC, har skabt denne fantastiske 15 minutters rutine, designet til at hjælpe dig med at starte dagen med at føle energi og klar til at tage verden.

Prøve dance cardio workout der inspirerede zumba

Enhver, der har prøvet Zumba ved, hvad en sjov, hjerte-pumpende træning det er. Takket være den livlige musik og udfordrende dansbevægelser hjælper disse klasser med at forbrænde kalorier og styrke din krop fra hoved til tå. Men før Zumba-klasserne begyndte at ses overalt, var der samba reggae. Denne musikgenre (som kombinerer brasiliansk samba med jamaicanske reggae) stammer fra Bahia, Brasilien.

Prøv david kirsch's 10-minute butt blasting workout

Hvem ønsker ikke at bygge en mere tonet, skulptureret og perky backside? Heldigvis har vi den trange træning, du har brug for. David Kirsch, celebrity træner og forfatter af Ultimate Family Wellness har uddannet utallige stjerner gennem årene, fra Kate Upton til Jennifer Lopez, så han kender de bedste booty-boosting øvelser.

Se denise og katie austin tag vores mor-datter q & a udfordring

Er der et cuter mor-datter-par end fitness influencers Denise og Katie Austin? Vi tror ikke. Med årtier af instruktion erfaring under hendes bælte, Denise bragt Katie op til at elske motion. Og hendes mini-me laver store ting med sin egen passion for fitness. Katie har skabt hjemmebaserede træningsguider kaldet Get Fit With Katie, og har racked op mere end 94.

Whittle din talje med disse 5 kerne øvelser

Forår og sommer bringer mere end bare solskin. de varmere måneder betyder også at vise mere hud, uanset om det er kort shorts i picnic, en stropløs kjole på din bedste vens bryllup eller en bikini på stranden. hvis du forsøger at få tonet i tide til det varmere vejr og garderobeskabet, skal du kigge mere.

10-minutters hjernevindende yoga sekvens

Alright yogis-føles som om du har gjort alt, set det hele og prøvet det hele i yogaklasse? At flyde gennem samme asanas kan være en givende åndelig praksis, men det gør aldrig ondt for at ryste rutinen og udfordre din muskelhukommelse for at holde dit skarpt skarpt. Faktisk viser studier, at at gøre din hjernes forarbejdningscenter arbejde hårdere kan hjælpe med langvarig hukommelse tilbageholdelse.