Skønhed

10 største træningstendenser fra 2014, ifølge google

Google offentliggjorde i sidste uge sine topsøgningstendenser for 2014, og blandt listen var træningstimer, der så den største stigning i søgevolumen sammenlignet med sidste år. Som en øvelse junkie, kan du være bekendt med nogle af disse svedfremkaldende stilarter, men andre kan lyde udenlandske. Derfor tog vi sammen denne liste - hvem ved, en af ​​disse kan være lige, hvad du har brug for til at sparke dine træningsvaner i 2015.

10 største træningstendenser i 2015, ifølge google

På onsdag udgav Google deres årlige Year in Search data for 2015, der indeholdt en liste over fitness trends, der oplevede den største stigning i søgetrafikken i år sammenlignet med året før. Selvom sidste års liste blev domineret af intense, alvorligt svedfremkaldende træningsprogrammer som P90XÂ og Body Beast, skete 2015 et skift hen imod mindfulness med yoga nabbing fire af de ti bedste pletter sammen med nyere trends som OrangeTheory Fitness (ovenfor) .

10 Brand New Health Words Du Hører I 2015

Du ved, hvornår du først hørte ordet â?锟 斤 拷 hangry 锟 斤 拷 og du tænkte 锟 斤 拷 yes! endelig en måde at udtrykke denne grumpy-sultende følelse jeg har, mens jeg torturously venter på min takeaway, der skulle ankomme for 30 minutter siden! ny bog, som giver dig et ord af lizzie skurnick ($ 10, workman, amazon.

2016 bliver det år, du fortsætter med at høre om gymnast simone biles

Sidste uge, theU. S. Olympiske Udvalg ved navn Simone Biles itsTeam USA Kvinde Olympiske Atleter af året, der slog ud den ni-tidige verdensmester simmeren Katie Ledecky og tennis superstjerne Serena Williams ifølge USA Today . Det er ok, hvis du ikke er sikker på, hvem vi taler om. Biles er en 18-årig gymnast fra Texas, der startede sin elite karriere i 2013, året efter OL i London.

3 fitness mål at sigte mod i 2014

Næsten den første januar, så du måske tænker på, hvad du vil opnå i det nye år, herunder nogle fitnessmål. Tidligere har du måske troet, at nogle af dine potentielle fitnessmål var for overvældende eller ude af rækkevidde, men det er et nyt år, og din motivation er højest, så der er ingen bedre tid end nu at forpligte sig til en eller to (eller flere!

5 fitnesstendenser at prøve i 2015

Nysgerrig om, hvad der bliver varmt i wellnessområdet næste år? Nå er du kommet til det rigtige sted. Vi sætter vores sneakers på jorden for at finde ud af, hvilke fitnesstendenser der kan komme ind i dit gym i 2015. Glad svedtendens. Kropsvægtstræning Ifølge en American College of Sports Medicine (ACSM) undersøgelse af mere end 3.

5 hotteste fitness trends of 2013 (så langt)

Er du keder dig med den samme gamle træningsrutine? I så fald er du kommet til det rette sted. Mange fitness fads kommer og går, men her er de hurtigst voksende fitness trends i 2013 hidtil - som er sikker på at holde dig svedt og motiveret i lang tid fremover! 1. Mudkørsler og forhindringsracer Temaer er enorme i år og med god grund kombinerer de to ting, du elsker at lave.

7 fitness trender til at prøve i 2016

Med 2016 i horisonten betyder det endnu 365 dage at få din sved på (minus få hvile og genopretning dage, selvfølgelig). Nysgerrig, hvilke tendenser er der på tryk? Her er de fem øverste (og derefter nogle) ifølge American College of Sports Medicine's (ACSM) årlige undersøgelse, som blev gennemført af mere end 2 800 sundhedspersonale over hele verden.

Fitness ekspert tracy anderson på at få (og blive) fit i 2015

Harley Pasternak: OK, her er Mindste antal øvelser du kan komme væk med ... Arbejde det ud: Stjerner deler deres foretrukne måder at forblive i form Sulten pige: Skul dig fri på nytårsaften med en skinny Sangria Cocktail Kig til form op i det nye år? Tracy Anderson har fået dig dækket! Fitnesseksperten og skaberen af ​​Tracy Anderson Method har uddannet alle fra Gwyneth Paltrow til Jennifer Lopez - og nu deler hun sine bedste fitness- og diætstip med PEOPLE.

En månedlig vejledning til de bedste steder at rejse i 2017

Denne artikel blev oprindeligt vist på Money. com. Når planeten føles mindre end nogensinde før, er der ikke behov for at blive lokal med dine ferieplaner. Til inspiration har penge udgjort et års værd for store rejsedestinationer, nær og fjerneste for hver måned i 2017. Årets valg udnytter valutaforskydninger og rejsetendenser for at identificere det perfekte sæt sæsonbestemt tilbud.

Panera til fjernelse af alle kunstige ingredienser inden 2016

Hvis du er en af ​​thosepeople træt af usunde ingredienser som transfedt og msg smidt i din mad, vil du glæde dig over denne nyhed: panera bread er det seneste inden for en række kæden restauranter for at sparke kunstige ingredienser til kantstenen, til chipotle og starbucks . du har hørt det rigtige.

Top health google søger i 2013? paleo kost, æg og angst

Som du reflekterer tilbage på året 2013 - resultaterne, tilbageslagene, de store begivenheder - kan du blive fristet til at skimme gennem dine gamle Instagram-fotos, Facebook statusopdateringer og andre digitale dalliances for at få en følelse af, hvordan du har brugt dit år. Men hvad med alle de utallige vilkår du har plugget ind i Google, der søger en bedre diæt, slankere lår eller det bedste naturlige forkølelsesmiddel?

10 stilfulde hvide sneakers der går med alt

En ny sæson betyder, at det er tid til et nyt nyt par spark. Og hvilken bedre mulighed for at overgå til forår i stil end nogle lyse hvide sneakers? Ikke alene er de helt trendy lige nu, men dette neutrale fodtøj matcher også (næsten) alt i din garderobe. Plus, sneakers er den ultimative rejse sko - du kan gå rundt i dem hele dagen uden at skulle stoppe og håndtere blærer eller ømme buer.

11 grunde til at blive spændt om efterår

Labor Day Weekend er over os, og du kan være lidt bummed, at sommeren er uofficielt forbi. Her er den gode nyhed: Høsten kommer. I tilfælde af svømning, tennisspil og almindelig shorts-slid har du glemt, hvorfor efteråret er en af ​​de største årstider, har vi afrundet nogle efterårs favoritter, der helt sikkert vil forlade dig med den varme og fuzzies.

3 pæreopskrifter, der får dig til at forelske sig i denne frugt

Model Foodies: Disse Runway Stars kan spise Hvorfor kan vi ikke vente på Jessica Biel's New Restaurant at åbne 6 Easy Breakfasts med kun 3 Ingredienser Hver Helt ærligt var min mest mindeværdige møde med en pære en tidlig morgen på college. Jeg vågnede med mit hoved i brand og snuble til køleskabet for en løsning.

3 Grunde til at drikke grøn te i vinteren

Getty images kaffe kan have sin plads som en sund drik, men grøn te er ofte spioneret som mirakeldrik til dit krus. det gælder især med travle ferieplaner; her skal du drikke de grønne ting regelmæssigt denne højsæson. vægttabsundersøgelse: for mange er feriesæsonen den værste tid til opretholdelse af diætmål.

En 4-bevægelse træning for at vise dine lår

Lårgapet er lort. Du ved det. Men det betyder ikke, at du helt bør ignorere dine indre lårmuskler, som hjælper med at støtte en stabil kerne. Du kan allerede lave squats, lunges og ab bevægelser, men for at forhindre skade og muskel ubalancer er det vigtigt at arbejde din krop fra alle vinkler. Med det indre lår er det mindre om hvad du gør og mere om, hvordan du gør det.

5 gode snacks til løbere

I en perfekt verden ville vi alle spise tre firkantede måltider om dagen, ikke? Men det er ikke altid let at holde fast i en sådan afbalanceret måde at spise på, så snacking får os ofte igennem dagen. Løbere har specielt brug for kvalitetsfødevarevalg til at brænde deres træning. Her er 5 runner-venlige fødevarer, der hjælper med at give dig den energi, du har brug for mellem måltiderne.

5 tips til national run at work day

Kredit: Getty Images I stedet for at køre sent at arbejde, hvorfor ikke lave tid til faktisk at køre til arbejde? Denne uge (fredag ​​for at være præcis) er theRoad Runners Club of America'sNational Run at Work Day, der skal tilskynde arbejdspladser til at afsætte 30 minutter om dagen til fysisk aktivitet.

6 Sundere alternativer til dine foretrukne junk food snacks

Pommes frites, candy bars, cookie doughâ ?锟 斤 拷 ingenting nogensinde måler op til smagen af ​​den rigtige ting. . . indtil nu. trick dine smagsløg med disse bedre-for-dig-alternativer, bragt til dig af jackie newgent, rd. skal du tørre med en sennep med sennep bytt det til: ristede plantain chips med salsa verde skræl og skive 3 mellemstore grønne planter i 1/8-tommer tykke stykker.