Rygsmerte

3 yoga gør at gøre, når ryggen er i knuder

Intet er så frustrerende som at blive fortalt du kan ikke udøve på grund af en skade, og rygsmerter er en sygdom, der er særlig begrænsende. Det er en udfordring at sidde komfortabelt ved dit skrivebord, når du beskæftiger dig med smerter og smerter i ryggen - endsige hop på en spin-cykel. Men visse typer motion faktisk arbejder for at forhindre rygsmerter, såsom yoga.

5 bevæger sig til at forbedre balancen

Finde balance er en væsentlig del af livet - og det inkluderer bogstaveligt at holde din fysiske balance. Uden det ville din krop ikke kunne fuldføre grundlæggende bevægelser som at gå, sidde og stå. I denne video lærer Lauren Williams os fem træk for at forbedre vores balance, og igen føler os stærkere og mere stabile i vores kroppe.

Hvad er shin splinter og hvordan kan jeg slippe af med dem?

Enhver løber vil fortælle dig, at skinnespaltene er det ultimative vejspærre. De skarpe smerter, der opstår i underbenene, kan forårsage ekstremt ubehag, hvilket tvinger dig til at stoppe en træning i sine spor (bogstaveligt talt). Men hvad er bag skinnespalter, og hvordan kan du forhindre dem i at ødelægge dit løb?