Allergi

Hvordan jeg planlægger at gå fra flab til fab i 2010

Af Julie Upton, RD Jeg tror, ​​at Nytårsopløsninger næsten altid sætter folk op for fejl. I stedet for at træffe beslutninger foretrækker jeg at fastsætte flere ernærings- og fitnessmål i løbet af året. Nogle af mine tidligere mål er at gå helt veganer i tre måneder, køre en halvmaraton under 1 time, 40 minutter og fuldføre Hawaii Ironman.

Skæring kalorier forbedrer humør og sexliv, selv hvis du ikke er alvorligt overvægtig

Af Dennis Thompson HealthDay Reporter MONDAG den 2. maj 2016 (HealthDay News) - Dieting kan hjælpe med at forbedre dit helbred, humør, sexdrev og stressniveauer, selvom du ikke er overvægtig, rapporteres der en ny klinisk undersøgelse. En gruppe af enten sunde eller mildt overvægtige personer, der fulgte en kaloriebegrænset kost i to år, tabte i gennemsnit 17 pund og havde en betydelig forbedring af livskvaliteten, siger leadforfatteren Corby Martin.

Fødevarer, der skal undgås inden træning

Getty Images Hvis du træner på tom mave, vil kroppen ikke have nok energi til at udføre sig bedst . Men det er lige så ille at spise for meget - eller de forkerte former for mad - før en træning, fordi al din energi vil gå i retning af at fordøje måltiden. Her er nogle fødevarer at undgå før en træning.

Slim-down-løsninger: kontrolportionsstørrelse på sen-nat-måltider

Q: OK, en gang for alle, er jeg virkelig mere apt at gå i vægt, hvis jeg spiser en sen middag? A: Ikke nødvendigvis, fordi det er antallet af kalorier, du spiser, snarere end når du spiser, der afgør, om du vil pakke på pundene. Men chancerne er gode, at hvis du vælger en sen middag, vil du være så sulten, at du undervurderer antallet af kalorier du spiser og ned i en mega-del, der skubber dine daglige kalorier over grænsen.

11 overraskende måder at overleve en forfærdelig allergi sæson

Forstå dine allergier Mellem springrengøring og alt det fornemme pollen i luften er dette en særlig kløende snigfly-sneezy tid på året. Kør dog denne liste for at forberede dig selv på de mange irriterende stoffer, der kan gøre dig elendig. Rengøring af din vaskemaskine kan hjælpe Det varme, mørke indre af din maskine er den perfekte yngleplads til svampe, for ikke at nævne bakterier som E.

13 krydderier, der altid gør æg bedre (udover sriracha, selvfølgelig)

Det meste af tiden har du behov for at gøre æg smager bedre, og her kan diskussionen blive opvarmet. Det lader til, at alle har onecondimentthey har brug for på bordet for virkelig og fuldt ud at nyde theireggs, og vi taler ikke kun salt og peber. (Selvom de virkelig kan gøre hele forskellen.) Dette er den ene krydderi, som uden problemer kan føje et spark til dine røræg, lidt varme til din omelet, et stænk af noget ekstra til det pocherede æg.

26 enkle måder at opbygge i sommer

Din sommerformningsguide Hvad er der ikke at elske om sommeren? Vi får udendørs træning, BBQs, frosne cocktails og velfortjent tid væk fra muren. Men mens de levende er lette, så er mulighederne for at skrabe dine sædvanlige, rent spisende måder. "Sommer kan blive til en sæson at lade sig løs," påpeger den Hollywoodbaserede ernæringsekspert Lisa De Fazio, RD.

3 nemme måder at spise mere protein

Af Tina Haupert Jeg har for nylig sat på fem pund, og jeg var hurtig at bebrejde min hyppige dessert spise vane. Og selvom det er sandt, at jeg alt for ofte har givet mig min søde tand, var der noget, der var skyld i noget. Efter at have mødt med en registreret diætist, indså jeg, at min kost virkelig manglede protein.

3 årsager crash dieter virker ikke

Af Tina Haupert I dag er min ven Paula bad om mit råd om, hvordan hun kunne tabe sig for en kommende ferie. Tanken om at bære en badedragt offentligt bekymrede hende, så Paula var desperat til at slippe et par pounds hurtigt. Jeg er altid villig til at hjælpe en ven, men Paula ønskede en hurtig fix. Da vi først begyndte at chatte, spurgte Paula om forskellige fad diæt og vægttab piller, hun havde hørt om det, der lovede at "smelte væk" hendes kropsfedt.

4 måder at forblive slank, når din job drejer sig om mad

Af Tina Haupert Det er nemt at forstå, hvorfor jeg elsker mit job. Udover at skrive til Sundhed. com, jeg blogger også fuld tid på gulerods 'n' kage. Tre gange om dagen dokumenterer jeg mine måltider og træningsprogrammer ved at tage billeder og sende dem på min blog. Den bedste del for mig (og den værste del for min talje)?

5 fødevarer, der forbyder mavefedt

Af Heather Dale, FitSugar Getty Images Der er øvelser, der målretter dig mod at hjælpe dig med at få den hårde mave du Jeg har altid drømt om. Men hvis du virkelig ønsker at fordoble bukbuer med dobbelthold, skal du fjerne sukker og forarbejdede carbs samtidig med at du inkorporerer fedtforbrændende fødevarer i din kost.

5 tips til målrettet succes

Da jeg fik 25 pund i de fem måneder efter eksamen fra college, var min beslutning for det nye år at tabe sig . Men dette mål havde ingen reel mening eller retning og hjalp mig ikke med at miste nogen af ​​disse pund. Dybest set var min beslutning det absolutte minimum at sætte et vægttabsmål, hvilket betød, at min motivation snart faldt, og jeg snydde på min kost, så snart jeg blev konfronteret med en fredag ​​morgenglaseret donut på kontoret.

7 måder at skære kalorier og øge næringsstoffer

Getty Images Hvis du ser dine kalorier, tror du måske, at du ikke kan nyde dine yndlingsmåltider, men nogle få simple swaps her og der vil hjælpe dig med at skære kalorier uden at savne en bid. Her er 7 ideer der vil trimme kalorier og (bonus) addnutrient til din kost! I stedet for at bage frosne frites til aftensmad, prøv søde kartoffelkile Disse krydrede søde kartofler tilføjer et smagsspark, og min traditionelle version er lige så velsmagende.

Køber pas på: calorie tæller på kost fødevarer er ikke altid nøjagtige

Du kender boret, du går ud for at spise, og inden du bestiller, tjekker du alle de lettere indstillinger på menuen, vælge en der ikke vil bryde kaloriebanken. Nye undersøgelser tyder dog på, at menuerne "lys" ikke kan være så lavt, som restauranter hævder. Tufts University forskere analyserede kalorierne af 39 kæde-restaurant fødevarer og frosne middage.

Kan grapefrugt virkelig gøre dig slank?

Husk Grapefrugtdiet fra vej tilbage, som havde os at spise citrusfrugt til morgenmad, frokost og aftensmad? Denne plan kan have været bare en kogende fad, men ny forskning viser, at grapefrugt faktisk er en kraftfuld diætmad. En gennemgang af data fra 2003 til 2008 afslører, at kvinder, der indtog en mængde grapefrugt eller grapefrugtjuice, vejede gennemsnitligt næsten 10 pund mindre og havde et 6 procent lavere legemsmasseindeks (BMI) end deres ikke-grapefrugt- spise modstykker.

Cut brunch kalorier uden følelse berøvet

Jenny Sugar Hvem kan modstå at skære i en stak fluffy pandekager drypende med smeltet smør og sirup eller bide i et sødt æg og pølse bagel sandwich ? Weekends synes bare ikke det samme uden at hengive sig i en af ​​disse dekadente brunchfavoritter, undtagen når du begynder at indse, at det virker mod din bedste sunde indsats.

Kost som en pro fodboldspiller

Af Shaun Chavis Følg mig på Twitter Så , du leder efter kostrådgivning. Ville en NFL-spiller være den første person, du vender til? For mange kvinder, sandsynligvis ikke: Der er mange stereotyper om, hvordan mænd spiser og træner ud, som mange kvinder ikke ønsker at vedtage. Men den nye bog The All-Pro Diet: Taber Fat, Build Muscle, og Lev som en Champion ($ 26), coauthored af Kansas City Chiefs spiller Tony Gonzalez, er ikke strengt for drengene.

Opdagelse af koldaktiveret brunt fedt kan føre til nye fedmebehandlinger

Getty Images Af Anne Harding WEDNESDAY, 8 april 2009 (Health. Com) - Hvad hvis du havde en særlig form for fedt i din krop, der brændte kalorier i stedet for at gemme dem - og det kunne aktiveres simpelthen ved at bruge tid i kulden? Ifølge tre foreløbige undersøgelser offentliggjort onsdag i New England Journal of Medicine , gør du sandsynligvis det.

Distraheret spisestue kan være dobbeltkalorieindtagelse

Af Julie Upton, RD Mellem teksting, "smag" og tweeting - og alt andet, vi gør for at holde vores tanker af hvad vi skal være gør det - det er ikke overraskende, at den amerikanske multitasking-livsstil forårsager kaos på vores kostvaner og talje. Det er velkendt, at folk, der logger mest skærmtid (hvad enten de er på tv, computere eller smartphones) har større risiko for helbredsproblemer.