5 tegn det er på tide at tage en hviledag

Skønhed

5 tegn det er på tide at tage en hviledag

Vi har alle været der: Bare når du er komme ind i sporet af din nye træning obsession-wham! Pludselig dræber dit knæ dig, eller dine quads gør ondt på en måde, der bare ikke føles rigtigt. Ja, du har overarbejdet dig til en skade - og spekulerer pludselig, hvorfor du ikke tog nogle flere hviledage undervejs.

Dette er hvor mange kalorier du brænder i en time

Så hvad giver? For det første er det vigtigt at forstå fysiologisk, hvad der sker, når vi udøver. "Når du træner, forårsager du lidt traume i kroppen", siger Noam Tamir, Certified Strength and Conditioning Specialist og ejer af TS Fitness New York City. I det væsentlige, når du træner, skaber du mikro-tårer i dine muskler. Så, når dine muskler reparerer, vokser de stærkere.

Imidlertid siger Tamir: "Jo mere du arbejder, jo mere du træner, jo mere stress du lægger på kroppen. Hvis du ikke tillader kroppen at komme sig, giver du dig mere skade end god. "Motion påvirker ikke bare dine muskler - det påvirker din fordøjelse, nyrefunktion, hormonregulering og meget mere. Før skader strejker, lyt til disse fem tegn, der kan indikere, at din krop har brug for noget ledig tid.

Er min træning for nem? Sådan fortæller du

5 Tegn din krop behøver en hviledag

1. Du er altid øm.

Visst er en smule muskelsår efter en særlig anstrengende træning helt normal, især hvis du er nyere til motion eller du skifter din rutine. Men hvis du udøver regelmæssigt, skal du ikke konstant føle dig ondt, siger Tamir. Afhængigt af muskelgruppen skal du altid give dine muskler 24 til 48 timer for at komme sig i gang mellem træningssessioner, og hvis du stadig føler ondt, er det muligt, at du er overtraining. Ifølge Rice University kan "Overtræning bedst defineres som den stat, hvor atleten gentagne gange er understreget af træning til det punkt, hvor resten ikke længere er tilstrækkelig til at muliggøre genopretning. "Vedvarende muskel ømhed, sygdom oftere eller hyppige skader er alle fysiske symptomer på overtraining. Heldigvis er genoprettelsen enkel - bare tag det let i et par dage!

The One Foam Rolling Flytter du nødt til at gøre

2. Du er konstant træt eller moody.

Moodiness, depression og træthed er også tegn på, at du måske er overtraining. De fleste af os har hørt, at øvelsen skal gøre os lykkeligere takket være et rush af endorfiner - en stresskæmper kemisk - i hjernen. (Sjovt faktum: Endorfiner hjælper også med at forhindre dig i at bemærke smerten ved at udøve. Tak, hjernen!) Disse endorfiner ledsages dog også af cortisol, et stresshormon.Og når cortisolniveauerne forbliver høje i længere tid, tager de et vejafgift på mental sundhed.

6 tegn på at du er udmattet (ikke bare træt)

3. Din puls er unormal.

En af de bedste måder at måle på, hvis du har overtraining, er at kontrollere din puls, siger Tamir. "Jeg tager min hvilende puls om morgenen. Hvis jeg er over min normale, så ved jeg, at min krop ikke er virkelig klar til en hård træning den dag. Det er en af ​​de bedste måder at dømme din beredskab til at udøve. "Rice University konstaterer, at en lavere end normal hjertefrekvens kan også angive overtraining. Klar til at eksperimentere med denne metode? Prøv at tage din hvilende hjertefrekvens dagligt for at finde ud af, hvad der er normalt for dig.

Yoga Made Simple: 3 strækninger du har brug for i dit liv

4. Du er stiv hele tiden.

Hvis et par stykker for mange dage af pounding fortæller fortovet, at du ikke kan bøje sig over og hente en øre uden for fortovet uden knusende knæ, kan det være på tide at tage det nemt et stykke tid. "Hvis din krop ikke har den rette bevægelighed, vil du skabe dysfunktion i dit bevægelsesmønster," siger Tamir. Med andre ord, at gøre den samme aktivitet igen og igen (kører, cykler, løfter) uden korrekt genopretning vil forårsage skade. Tamir anbefaler, at stretching og skum ruller på dine inddrivelsesdage for at holde din krop limber og forhindre skade.

7 nye genoprettelsesværktøjer, du vil elske at hader

5. Din tisse er mørkegul.

Ja, vi måtte gå der. Mens de fleste mennesker er mere opmærksomme på behovet for at blive hydreret under udøvelsen, siger Tamir, at mange af os starter for at udøve, når vi allerede er dehydreret. Urin er en let indikation på, at vi er for dehydreret for at begynde at træne. Fælles skyldige er at have et par drikkevarer natten før du træner eller rejser dig op i a. m. og drikker ikke andet end kaffe. Tror du at du kan rehydrere mens du træner? Bange ikke. Det tager mindst 45 minutter for kroppen at komme sig fra selv mild dehydrering.

Det bedste ved at bemærke disse symptomer? Det er meget lettere at slappe af, strække og drikke H2O, end det er at komme sig efter en skade eller alvorlig overtraining. En lille R & R er lige hvad din krop bestilte.

Efterlad Din Kommentar