5 billige fitness finds på dit lokale apotek

Skønhed

5 billige fitness finds på dit lokale apotek

Vil du opdatere dit fitnessudstyr uden at bryde banken? Løsningen kan være så tæt på dit lokale apotek. Virkelig!

Drugstores bærer næsten alt i dag, herunder en række elementer, du vil tilføje til din nuværende samling. Med det sagt, her er fem overkommelige fitness findsto kig efter næste gang du handler der!

T-shirts og tanktoppe

Drugstoreer, som Walgreens og CVS, sælger ofte billige t-shirts og tanktoppe til ca. $ 5-8 hver, en god pris i betragtning af at du bare vil få dem stinkende og svedig i løbet af dine træningsprogrammer. Disse toppe er typisk lette og kommer i en række farver, så du kan købe en flok og bære dem alene eller lagret over en sportsbøjle.

Strømpebukser

Som de ovennævnte t-shirts og tanktoppe sælger en række apoteker atletiske strømper i forskellige stilarter - fra ankel til knælængde - til overkommelige priser. Mit lokale apotek tilbyder en pakke med seks par til kun $ 6! Nu er det en pris, der ikke kan slå!

Hovedbånd og bandannas

Jeg kan ikke stå, når mit hår falder i mit ansigt, når jeg træner, så jeg bærer altid et hovedband, når jeg træner. De fleste apoteker sælger en lang række hovedbandstile til billig. De fleste kommer i pakker af tre eller flere, så du får en flok sjove farver og mønstre til at koordinere med din træningstøj. Det samme gælder for bandannas. De er overkommelige (mit lokale apotek sælger dem 2 for $ 1), og de kommer i alle mulige mønstre.

Vaseline

Har du nogensinde håndtere chaffing under dine træningsprogrammer? I stedet for at købe dyre legemsglide er en krukke vaselin en meget billigere løsning og fungerer lige så godt. Før du træner, spred et tyndt lag Vaseline på dine problemer for at forhindre ubehagelig chaffing og blæring.

Sweat håndklæder

Jeg sveder meget, når jeg træner, så jeg bringer typisk et lille håndklæde sammen med mig for at tørre op i sveddet. Størstedelen af ​​disse håndklæder kommer fra mit lokale apotek, hvor jeg køber 3-pakke køkkenret håndklæder på den billige. Opvask håndklæder som sved håndklæder? Det kan du tro! Mellem sved og snavs vil disse håndklæder ikke vare længe, ​​så jeg kan ikke lide at bruge mange penge på dem.

Læs Tinas daglige mad og fitness blog, Gulerod 'N' Cake.

Læs mere:

  • Best Fall Running and Fitness Gear
  • Fitness finder under $ 100
  • Sådan køber du de bedste løbesko

Efterlad Din Kommentar