4 måder at få pasform på med bare en håndklæde

Skønhed

4 måder at få pasform på med bare en håndklæde

Ikke ejer et sæt håndvægte? Stress ikke! Der er stadig masser af måder at komme i form i din egen stue uden at bruge en lille formue på gymudstyr. Fra arme til ben og alt i mellem kan du arbejde hele din krop med provisorisk udstyr fra hele huset. Prøv dette 4-trins håndklæde træning, der garanterer at du får det til at føle brændingen. Tag en almindelig skål eller badehåndklæde og kom på arbejde!

1. Held Lunge Row

Start med din højre fod i midten af ​​dit håndklæde. Bøj ned i et lunge, så begge ben er 90 grader vinkler. Tag fat i enderne af håndklædet i hver hånd og lad din torso hænge frem fra taljen. Fra denne position trækker du håndklædet op mod brystet så hårdt som muligt, kører albuerne tilbage, kører i din kerne og klemmer dine skulderblade sammen. Hold denne position i 20 sekunder. Slip og skift ben. Hold i endnu 20 sekunder. Gentag denne sekvens i alt 4 gange.

2. Plank Drag

Sæt et foldet håndklæde under hver fod og tag hænderne øverst i en push-up position. Dine hænder skal være direkte under dine skuldre med ryggen flad og din abs forlovet. Gå på tværs af rummet ved hjælp af dine arme for at trække din kropsvægt fremad. Husk at forsøge at holde din røv lav og din krop i en lige linje fra hoved til tå. Rejs på tværs af rummet og tilbage, så tag en 10 sekunders pause. Gentag 2 flere runder af plank trækker, hvile i mellem. Hvis denne bevægelse ikke får dine muskler brændende, ved jeg ikke, hvad der vil!

3. Assisted Sit-Up Lift

Kom ind i en siddeplads med et badehåndklæde under hovedet (et håndklæde bliver for kort her). Hold håndklædet stramt med dine arme og hold din hage af brystet, når du går i ind i din abs og sidder op for at få dine skuldre væk fra jorden. Når du sidder op, skal du også tage håndklædet op: Dette forhindrer dig i at bruge din nakke til at trække dig ud af jorden. Gør 3 sæt med 10 sit-ups.

4. Lateral Lunges

For at starte, læg et foldet håndklæde under din højre fod. Stå med fødderne hoftebredde fra hinanden, glide din højre fod ud til siden, mens du holder din vægt på dit venstre ben. Når din højre fod skubber ud, bøj ​​dit venstre ben i en 90 graders vinkel og sid dig tilbage i venstre hæl. Når du er helt udvidet, tryk ind i håndklædet og tag i din kerne for at bringe din højre fod tilbage til startpositionen. Gør 3 sæt med 20 reps på hver side.

Ønsker du hurtigere træning? Lær hvordan du strammer din Tush i 5 minutter og prøv disse 4 bevægelser for stærke sexede hofter!

Jennifer Cohen er en førende fitness myndighed, tv personlighed, bedst sælgende forfatter og iværksætter.Med sin underskrift, lige snakkende tilgang til wellness var Jennifer fremtrædende træner på The CW's Shedding for the Wedding, mentorerne deltog i at tabe hundredvis af pund før deres store dag, og hun vises regelmæssigt på NBC's Dag Show, Extra, The Læger og God Morgen Amerika. Forbindelse med Jennifer på Facebook , Twitter , G + og på Pinterest .

Efterlad Din Kommentar