4 lækre post-workout snacks til genopretning

Skønhed

4 lækre post-workout snacks til genopretning

Hvis du er noget som mig, elsker du at have en slags snack efter en træning. Post træning er en ideel tid til at spise et lille måltid med både protein og kulhydrater for at hjælpe med at reparere og bygge muskler og genopbygge dine energibutikker, henholdsvis. Det er bedst at spise inden for 60 minutter efter at have afsluttet en træning, fordi det er når dine muskler er mest modtagelige.

Her er nogle af mine favoritter:

Chokolademælk

Chokolademælk er en fantastisk post-workout-snack, og den er også lækker. Jeg kan godt lide Organic Valley chokolademælk serveret iskold, efter jeg går i lang tid eller gør en kraftig Vinyasa-klasse. Jeg hælder den over et stort glas is og nyder det, når jeg køler af. Forskning viser også, at at drikke chokolademælk efter en anstrengende træning kan hjælpe med at mindske muskelskader og hjælpe med at komme i gang.

11 Fitness-mad til at hjælpe dig med at komme i form hurtigere

Jordbær og creme

Kræmen er sund græsk yoghurt sødt med stevia. Jeg elsker Fage 2% Græsk yoghurt blandet med et lille strejf stevia (eller sødemiddel efter eget valg) toppet med skivede jordbær. Eller du kan lave en dukkert og hvirvel hver jordbær i den. Græsk yoghurt er fyldt med proteinâ? ?? mellem 15 og 20 gram pr. beholder afhængigt af mærke og størrelse? og jordbær har antioxidanter, som også kan beskytte dine celler mod skade.

23 Superfruits du har brug for nu!

Banan Smoothie

Bananer er chok fulde af kalium, der hjælper med at holde musklerne i kramper. Kalium er den vigtigste elektrolyt, der styrker musklerne og tilføjer den til en valleprotein shake, hvilket giver en fantastisk genopretningsdrik. Wheys aminosyrer absorberes hurtigt af musklerne, der øger genopretningen og væksten. Jeg laver min med 1 scoop af valleproteinpulver, 1 frosne bananer, is og usødet vanillemandelmælk.

Sådan bygger du den perfekte smoothie

Stærkt og smagfuldt  Ristet Jalapeno Bar

Denne nye bar fra Kind har 10 gram protein, og det er lavet med 100% hele ingredienser: mandler, græskar frø, hamp frø, ærter chips (lavet med ærter protein isolat) og krydderier. Jalapeno-smagen har et godt spark til det, og der er ingen underlig, kalkagtig kunstig smag som nogle proteinstænger har. Mandler er en god kilde til E-vitamin og antioxidanter, som kan hjælpe med at bekæmpe skader forårsaget af betændelse. Jeg finder, at denne bar er perfekt efter en træning i styrketræning, da jeg altid har lyst på noget sødt efter en god sved. Perfekt til når du er på vej, og du skal nemt pakke noget med dig.

14 fødevarer, der bekæmper inflammering

Kristin McGee er en førende yoga og pilates instruktør og sund livsstil ekspert baseret i New York City.Hun er en ACE-certificeret personlig træner, der regelmæssigt træner berømthedskunder i New York og Los Angeles. Hun tjener som Healthâ?锟 斤 拷 s bidragende fitness editor og ses ofte på nationalt tv. Hendes seneste i en stor samling af fitness dvd'er er YogaSlim. Følg hende på Twitter @KristinMcGee og hendes side på Facebook.

Efterlad Din Kommentar