30-dages vægttab udfordring

10 Typer sult og hvordan man styrer dem

Hvad din sult virkelig betyder din sult er et mysterium. nogle dage spiser du, hvad der er på din tallerken og fortsætter, mens andre er, at din mave er en tom pit. ja, det kan være forvirrende. det er fordi du kæmper med din sult (et fysisk behov for at spise) og din appetit (et ønske om at spise). ofte kan man forveksle hinanden - og det kan gøre hele forskellen, hvis du taber, vinder eller opretholder din vægt.

13 Mærkelige lyde, som din krop gør

Hvad er den lyd? fra røvelsen i din mave til en fælles samling producerer menneskekroppen en nysgerrig lydhymne. de fleste er helt normale (hvis lidt pinligt). men i nogle tilfælde kan de være alarmklokker. "det er sammenhængen, der hjælper dig med at finde ud af, om en bestemt støj er bekymrende," forklarer internist kurt hafer, md, klinisk assistent professor i medicin på stanford school of medicine.

17 Lækre veganske opskrifter

Veganske opskrifter tænker om at gå vegan? en vegansk kost, der eliminerer animalske produkter af enhver art, kræver lidt kreativitet i køkkenet. men det er rigtigt, at der kan være nogle realhealth fordele: ikke-veganske ingredienser som mejeriprodukter og kød kan være højt i mættet fedt og kolesterol, og at spise et højt volumen af ​​veggies er forbundet med en reduceret risiko for hjerte-kar-sygdomme, flere almindelige kræftformer, og andre kroniske sygdomme.

17 Måder at brænde flere kalorier hele dagen

Op din brænde hvis du kan komme til gymnastiksalen hver dag og sprænge 500 kalorier, så er det fantastisk - men hvis du følger op om morgenen træning ved at sidde ved et skrivebord i 8 timer, så er du måske ikke så tilfreds med hvordan lang tid det tager dig at begynde at bemærke, at vægten falder væk.

17 Måder dit job gør dig fedt

Vægt vinde på arbejde pakning på pund mens du klatrer virksomhedens stige? du er i godt selskab: i en 2013 harris interactive undersøgelse af mere end 3.000 arbejdere udført for careerbuilder sagde 41% af de adspurgte, at de havde fået vægt i deres nuværende job. arbejdere, der bruger lange timer, der sidder ved et skrivebord (som administrative assistenter) og har høje stressniveauer (som ingeniører og lærere), var mere tilbøjelige til at have fået vægt.

18 Mundvandring Meatless Meals

Kødfri, men smagfyldt leder du efter en måde at spare penge på? kødløse måltider er billigere, og plantebaserede kostvaner kan reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom. disse 12 vegetariske opskrifter vil wow dine smagsløg uden at skade din tegnebog. ravioli med tomater, hvide bønner og escarole denne opskrift kombinerer middelhavs krydderier og hvide bønner for at få en proteinfyldt pasta.

32 brunch opskrifter, der wow

Brunch nogen? Alle elsker brunch. Festlig, men stadig afslappet, kan du slappe af og virkelig nyde måltidet. Her er 32 lækre og sunde brunch ideer, der både ser og smager godt. Endnu bedre er disse opskrifter også utrolig nemme at lave. Uanset om du leder efter en quiche, frittata, fransk toast, muffins, æg eller endda yoghurt, har vi det, du behøver for at imponere dine gæster.

4 Energibesparende Morgenmad Opskrifter fra Ranchen hos Live Oak

Et spa morgenmåltid morgenmad er en vigtig komponent til at tabe sig. nyd et sundt morgenmåltid kan hjælpe med at bremse sulten (så du ikke overindulge senere på dagen), giver dig energi og fungere som en nem måde at få nøgle næringsstoffer på din krop. giv dig selv en spa behandler hver dag med disse fem opskrift ideer lige fra the ranch på live oak i malibu.

5 Lækre hjemmelavede Veggie Burgers

Veggie burger opskrifter forsig ikke dine veggie-kærlige venner på den næste grill. disse fem fantastiske veggie burgere er perfekte til kød-elskere og vegetarer såvel. par dem med nogle sommerfulde korn, powered-up potato salad, eller en af ​​vores nemme sommer sider, og du er i for en godbid. karameliseret løg-veggie burger linser, løg, cremini-svampe og brødkrummer udgør grundlaget for denne velsmagende burger.

8 Nemme måder at kick-start din metabolisme

Ramp det op hæv en hånd, hvis du har en hurtig metabolisme. nogen som helst? sandheden er, vi alle tror, ​​at vores stofskiftehastighed er langsomt - og antager, at det vil kræve to timers kørsel og opstartskamp, ​​indtil det bliver kørt. ikke så. faktisk gør alle de små beslutninger, du laver om at spise og flytte, en stor forskel i din kalorieforbrændingsevne.

8 grunde hvorfor carbs hjælper dig med at tabe sig

Det kendte vægttab hemmeligt Spise en diæt fyldt med Den rigtige slags kulhydrater er den kendte hemmelighed at få og holde sig slank for livet. Når vi taler om den rigtige slags carbs, mener vi resistent stivelse. Hundredvis af undersøgelser udført på respekterede universiteter og forskningscentre har vist resistent stivelse hjælper dig med at spise mindre, forbrænde flere kalorier, føle sig mere energisk og mindre stresset og lavere kolesterol.

Rå eller kogt: Hvilke grøntsager er sundere?

Råvarer vs. kogt har du altid spekuleret på, hvordan man laver grøntsager for at maksimere deres ernæringsmæssige indhold? der er ikke noget let svar, da madlavning styrker næringsstofferne i nogle grøntsager - og gør det modsatte i andre. "nogle produkter er mest næringsrige ubehandlede, mens andre arter har brug for varme til at få det bedste ud i dem", siger dawn jackson blatner, rd, en registreret diætist med en praksis i chicago.

14 Protein-pakket kyllingskål opskrifter

Kornskål opskrifter den nylige mad-i-en-bowlfoodie trend er her for at blive. hvis du elsker den nemme at samle salater, men er på udkig efter noget lidt bedre, er kornskåle til dig. ved at kombinere korn, protein, friske råvarer og nødder eller frø til crunch, er disse æsker pakket med nærende ingredienser, der vil holde dig følelsesløs i timer.