30-dages core challenge

Den 10-minutters kropsvægtstræning du kan gøre hvor som helst

Hvis du rejser eller ikke har tid til at komme i gymnastiksalen, kan du stadig få din sved på. Du skal bare rydde lidt plads på gulvet og smide behagelige tøj og trykke på spil. Se videoen og følg med til en fantastisk 10 minutters kropsvægtstræning - ingen rekvisitter, maskiner eller vægte er nødvendige.

3 boksning flytter til begyndere

Boksning er alle raser lige nu - alle fra modeller som Gigi Hadid og Ashley Graham til celebs som J. Lo og Demi Lovato har hentet den kraftfulde træning som deres go-to way for at holde sig i form. Og de er helt sikkert på noget. Boksning er fantastisk måde at øge din puls og tone din krop fra hoved til tå.

5 tegn din træning er for nem for dig

Du har været regelmæssig på gymnastiksalen, lokal løbebane eller super populær boutique fitnessklasse i nogen tid nu. I starten gav hver træning en stor udfordring: Du kæmpede for at fuldføre reps. Du bad til fitness guderne for at fremskynde tiden, så du ikke behøver at trav på tredemølle i endnu et sekund.

Den eneste arm træning du har brug for i sommer

Vi har alle den ven. Den ene med Michelle Obama armerer det fotografiske fra alle vinkler. Og hvis du nogensinde har mødt NYC-baserede træner Dara Theodore, er hun den ven. Lucky for us, theDaily Burn 365 træner og walking gun show (kærligt omtalt som " Arm ageddon") spilder et par af hendes best bevarte styrke hemmeligheder.

Tracy anderson's go-to workout til sculpted abs i minutter

Ingen tid til at træne? Det kan helt sikkert være udfordrende at presse i en solid time motion i din hektiske dag. Men du vil stadig sculpt din stærkeste abs, ikke? Hvad hvis vi fortalte dig, var der en måde at gøre dine fitnessmål til virkelighed med blot et par minutter dedikeret skulptur hver dag?