3 trin til perk up your posture

Skønhed

3 trin til perk up your posture

Det er en opskrift på afrundede skuldre: Vi sidder hele dagen med hovedet ned og hakker på tastaturer og slår smartphones . Tid til at rette op!

Ikke alene styrker korrekt krop din kerne og holder ryggen i tilpasning, det kan hjælpe dig med at holde energi. Når du er fremad, er du i træg tilstand; Stående med skuldre tilbage giver dig mulighed for at tage dybere, mere fuldstændige vejrtrækninger og får dig til at føle dig mere vågen og opmærksom.

14 Årsager Du er altid træt

For at forbedre din holdning skal du strække dine skuldre, åbne dine stramme hoftebøjler og løfte brystet. To af mine foretrukne stiller sig til at gøre lige så er Warrior 1 og Triangle med forlængede arme. Warrior 1 forlænger lårets forside, hæver brystet og går i indgreb i maven, mens Triangle frigiver tætheden i hofter og lår og strækker taljen, skuldre og rygmuskler, alt for at understøtte bedre form.

Efter at have gjort disse bevægelser på begge sider bemærker, hvor meget lettere det er at stå med en langstrakt statur. Du kan endda føle at du voksede en tomme eller to!

10 måder at have stor stilling som du alder

1. Stå på forsiden af ​​din måttet med hænder på hofter. Træd tilbage med venstre fod i et langt lunge. Drop ydre venstre hæl, så tæerne vender fremad i en 75 graders vinkel. Lunge dybere ind i det forreste knæ, løft arme, tryk palmer og kig op til hænder for Warrior 1. Hold for 5 til 8 åndedræt.

2. Fra Warrior 1, rette højre ben, når du drejer brystet til loftet. Placer højre hånd på højre ankel eller skinne, mens du løfter venstre arm direkte over dig, kommer i Triangle poser. Indre højre lår skal forblive engageret. Hold for 5 vejrtrækninger.

Foto: Alex Beauchesne

3. Nå venstre arm over hovedet mod forsiden af ​​din måttet, håndfladen vender nedad. Tag højre arm under højre øre og nå frem med palmen opad. Hold for 3 vejrtrækninger. Løft at stå, og med hænderne på hofterne træder til forsiden af ​​din matta. Gentag rækkefølge på anden side.

Foto: Alex Beauchesne

MØD KRISTIN PÅ WANDERLUST!

Deltag i hende til lanceringen af ​​Wanderlust 108, den første nogensinde Mindful Triathlon. Den finder sted den 13. september i Prospect Park i Brooklyn, N. Y., og har en 5K runde (Kristin leder førstrækstrækningen), yogaklasser og meget mere.

Efterlad Din Kommentar