3 kalorieforbrændingsspørgsmål, besvaret

Graviditet

3 kalorieforbrændingsspørgsmål, besvaret

Kan dit stofskifte nogensinde være for hurtigt?

Ja, hvis du har en medicinsk tilstand som hyperthyroidisme, eller hvis du er afhængig af et stimulerende stof som kokain eller methamphetamin (forhåbentlig ikke tilfældet!). Kun omkring 2% af de amerikanske kvinder betragtes som undervigtige, ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse, men hvis du finder ud af, at du uventet taber eller har problemer med at holde det på, skal du se din doc for at udelukke en underliggende sygdom.

Hvorfor ser jeg ud til at gå på vej om vinteren?

Du kan se sæsonmæssige ændringer i tallet på skalaen, men det har ikke noget at gøre med vejret: "Folk vil sandsynligvis være mere aktive i forår og sommer", forklarer Pamela Peeke, MD, adjunkt ved University of Maryland og forfatter af The Hunger Fix . "Der er en lille afmatning i din skjoldbruskkirtlen i efteråret, men ikke nok til at gøre noget," tilføjer hun. "Folk der er aktive bemærker ingenting."

Når skinny modeller og celebs shrug og siger, "Jeg har bare en hurtig stofskifte!" er det virkelig sandt?

Det kunne være. "De kan simpelthen være genetisk velsignede", siger Dr. Peeke (heldige dem). "Så mange gange spiser mange ikke så meget generelt og / eller de udøver meget."

Efterlad Din Kommentar