23 Snacks, der brænder fedt

Byg en bedre morgenmad

23 Snacks, der brænder fedt

Snacks versus vægttab

adam smigielskiAmericans elsker at snack næsten lige så meget som vi vil tabe . Men ifølge de seneste undersøgelser fra USDA, tilføjer vores snacking vaner for mange kalorier og for få næringsstoffer til vores kostvaner. Det behøver ikke at være sådan, siger Susan Bowerman, RD, assisterende direktør for UCLA Center for Human Nutrition. "Når du er færdig ret, holder (snacking) dine energiniveauer op og giver dig flere muligheder for at komme i alle dine ernæringsmæssige behov. "

Se videoen: 5 Easy Fat-Burning Snacks

Hvilke snacks brænder fedt?

At spise snacks med det rigtige forhold mellem næringsstoffer, med de rigtige kalorier, hjælper med at holde dig kropsspændet og hjælpe dig med at tabe sig. Protein (plus motion) brænder væksten af ​​magert muskelmasse, hvilket øger stofskiftet og øger kalorieforbrændingen. Fiber hjælper i mellemtiden med at forbedre fordøjelsen og forhindrer dig i at binge på fedtstoffer og sukkerarter. Så mens der ikke er mad, der bogstaveligt talt vil "brænde fedt", mens du spiser det, vil kloge valg med disse ingredienser hjælpe din krop til at fungere med maksimal effektivitet. Bowerman foreslår snacks under 200 kalorier, med 10 gram protein og tæt på 5 gram fiber. Her er 20 af vores foretrukne fedtforbrændende snacks.

Et æble og skummetmælk

"Næsten enhver frugt skal lave en god snack, men du vil normalt parre den med lidt protein for at gøre det mere tilfredsstillende," siger Bowerman; "i modsætning til kulhydrater, som blive brugt op relativt hurtigt, vil protein hjælpe med at opretholde din energi og sult niveauer i et par timer. "

Vores valg til proteinfrugtparring: et stort æble og en kop skummetmælk. Dette duo vil give dig 10 gram protein og 5 gram fibre til lidt over 200 kalorier.

Hamburgerfyldt avocado

Her er en anden frugt- og dagbogkombination, den ene til, når du ønsker noget rige, cremet og lidt salte. Fjern pit fra den ene halvdel af en avocado og fyld pladsen med 2 ounce 1% hytteost. For 200 kalorier får du 9 gram protein og 7 gram fibre og ingen snavsede tallerkener!

Hermetisk tun på helhvedekager

Hvis du ikke ønsker at inkorporere mejeri i enhver snack, er en dåse (pakket i vand) en anden stor kilde til magert protein plus sunde Omega-3'er. For omkring 200 kalorier kan du nyde 3 ounce af let tun og 6 helhvede cracker-komplet med 3 gram fiber og 20 gram protein.

Solsikke linser spredes med pitabrød

Linjer er en god kilde til jern, et stofskiftefremmende næringsstof, som 20% af os ikke får nok af. Denne salte opskrift gør fire 180 kalorie portioner, perfekt til en hjertelig snack. Plus med 10 gram hver af protein og fiber er det tilfredsstillende nok til at holde dig brændt til dit næste måltid.

Prøv denne opskrift: Solsikke Lentil Spread

Ingredienser: Linser, citronsaft, salt, peber, solsikkefrø, selleri stilk, scallion, frisk persille, pitas

Kalorier:

Rejer stack

Du må ikke tænke på skaldyr som en godbidsmad, men du kan sætte denne velsmagende godbid sammen i et blunk, hvis du holder forkogte rejer ved hånden. Med græsk yoghurt og avocado er det et protein kraftværk med 9 gram pr. Portion (og 4 g fiber), for kun 129 kalorier.

Prøv denne opskrift: Rejer Stak

Ingredienser: Græsk yoghurt, limejuice, jalapeño sauce, avocado, rugbrød, rejer, persille og krakket sort peber.

Kalorier:

Power Berry smoothie

Denne opskrift, der kræver sojaproteinpulver og fedtfattig almindelig yoghurt, indeholder 9 gram protein; bytte i græsk yoghurt for at tilføje endnu mere. Frosne bær tilføjer fiber (4 gram i alt), og honning giver sødme. Alt dette for kun 139 kalorier!

Prøv denne opskrift: Power Berry Smoothie

Ingredienser: Frosne blandede bær (jordbær, blåbær, hindbær og brombær), vand, almindelig yoghurt, honning, usødet sojaproteinpulver.

Kalorier:

Varm pære med kanel ricotta

Ricottaost er rig på protein, og pærer er en god kilde til fiber. Sammen med en teske kanel gør de en lækker snack til enhver tid på dagen. Hver servering indeholder 8 g protein, 5 g fiber og 170 kalorier.

Prøv denne opskrift: Varm pære med kanel Ricotta

Ingredienser: Lille pære, deleskum ricottaost, jord kanel.

Kalorier:

Miso-glaseret tofu

Denne opskrift er spioneret som hovedretter, men det er så let på kalorier (kun 164) at det også kan ligge ind som en midt-dags snack. Det pakker også masser af protein (12 g) takket være tofu, samt 3 gram fiber.

Prøv denne opskrift: Miso-glaserede Tofu

Ingredienser: Miso pasta, risvin vineddike, honning, lavnatrium sojasovs, ekstra fast tofu, baby bok choy, revet ingefær, lavnatrium sojasovs, risvin vineddike, sesamolie, knust rød peber, sesamfrø.

Kalorier:

Edamame

En kop edamam eller kogte sojabønner indeholder 17 gram protein, 8 gram fibre og 189 kalorier. En perfekt snack i sig selv! Serveres varmt eller koldt, sæson med salt og nyd.

Prøv denne opskrift på stegt edamame. Det indebærer blot at smide bønnen med lidt salt, peber og olivenolie, hvorefter man bage i ovnen i ca. en time. Det endelige produkt er en velsmagende, crunchy måde at nyde denne sunde mad, perfekt til, når disse kartoffelchip cravings strejker! Og på kun 130 kalorier en servering, er det primært til snack tid.

Kylling Pita Sandwich (halv)

Der er ingen grund til, at du ikke kan have mindre portioner af "rigtig" mad som snacks, siger Bowerman. "Ofte er de sundeste og mest afbalancerede snacks de, der starter som fulde måltider - som en halv sandwich eller en plade af rester sat sammen fra middag natten før, "tilføjer hun.

Pisk op denne kylling og veggie pita om morgenen, og opdel den i halvdelen for to snacks hele dagen.Hver halvdel indeholder 200 kalorier, 3 gram fibre og mere end 20 gram protein.

Prøv denne opskrift: Kylling Pita Sandwich

Ingredienser: Baby spinat, kogt skinnende, udbenet kylling, skivet rød paprika, lavfedt italiensk vinaigrette, fuldkornspita.

Kalorier:

Blomkål med hvide bønner dukkert

Lav en batch hvide bønner og ristet hvidløgsdybde i begyndelsen af ​​ugen for at sprede på krakkere og spis med grøntsager, når sulten rammer. Par en kvart kop servering med 2 kopper rå, hakket blomkål, for eksempel for i alt 11 gram protein, 8 gram fiber og 199 kalorier.

Prøv denne opskrift: Hvidbønne og Ristet Hvidløgsdip

Ingredienser: Ekstra-jomfruoliven, hele hvidløgshoveder, canellini bønner eller andre hvide bønner, citronsaft, salt, hvid peber, frisk fladt blad persille blade til garniture.

Kalorier:

Toast med valnød og pær spredes i morgen

Split denne morgenopskrift halvt for at lave en sund mid-dags snack med 200 kalorier, 11 gram protein og 3,5 gram fiber. Ikke alene vil det hjælpe med at forberede din krop til fedtforbrænding, men det kan også øge dine energiniveauer (så du er mere tilbøjelig til at komme i gymnastiksalen, måske?): Valnødder er rige på serotonin, et hormon, der producerer følsomt kemikalier i hjernen.

Prøv denne opskrift: Toast med Walnut & Pære Morgenmadsspredning

Ingredienser: Fedtost, ost, pære, hakkede valnødder, ristet surdejbrød.

Kalorier:

Linsesalat med tomater og vandkresser

Salater er ikke kun til måltidstid - når de er ca. 200 kalorier, laver de også en god eftermiddagsmad. Denne har 11 gram protein og 8 gram fiber, takket være superfood linser og masser af grøntsager. (Opskriften laver seks portioner, så hold dig af med at tilføje vinaigretteen, hvis du ikke spiser det hele på én gang.) Prøv denne opskrift: Lentilsalat med tomater og vandkage

Ingredienser:

Balsamicoeddike , kapers, hvidløgsklove, ekstra jomfruolivenolie, grønne eller brune linser, løvlader, selleri, rødløg, flad persille, salt, kirsebærtomater, frisk brik, vandkryds. Kalorier:

Veggie tostata

I humør til mexicansk? Du kan ikke gå galt med sorte bønner og grøntsager: Disse tostataser koges hurtigt og nemt til et hurtigt og sundt mini-måltid mellem frokost og aftensmad. På lidt over 200 kalorier får du 13 gram protein og 10,5 gram fibre. Top med tomat salsa for ekstra smag uden fedt.

Prøv denne opskrift: Simple Veggie Tostadas

Ingredienser:

Svampe, courgette, rød paprika. Kalorier:

Roast hvidløg og edamam dip

Edamame er en god snack i sig selv, men det gør også en god ingrediens i denne cremet dip for rågrøntsager eller fuld hvede pitabrød. Du kan nyde op til tre portioner i en snack session, for i alt 162 kalorier, 9 gram protein og 6 gram fibre.

Prøv denne opskrift: Roast Hvidløg og Edamame Dip

Ingredienser:

Hvidløg, vand, frosne skalede edamamer, malet spidskommen, salt, ekstra jomfruolivenolie, citronsaft, fedtsyre creme, vand, frisk koriander. Kalorier:

Annonce

Asparges og hårdkogt æg

Det er ikke underligt, at denne klassiske kombinationsboks går så godt sammen: Fiberrig asparges balancerer ægs naturlige protein. (Plus, asparges er kendt som et afrodisiakum, takket være dets folat og vitaminer B6 og E niveauer. Tal om sjove måder at brænde fedt!)

Par 15 asparges spyd (kogte eller rå) med et hårdkogt æg til en 126-kalorie snack, komplet med 11 gram protein og 5 gram fiber.

Og hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du trimmer asparges ordentligt, se denne video for nogle hurtige tips.

Annonce

Minty iced green tea

En kaloriefri drik kvalificerer sig ikke som en rigtig snack, men hvis du finder dig selv spejder i køkkenet, bare fordi du keder dig, snarere end sulten, er denne lækre drink Må bare ramme stedet. Plus, grøn te er blevet vist at hjælpe dieters tabe mere vægt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, takket være dets stofskifte-boostende antioxidant forbindelse kaldet EGCG.

Prøv denne opskrift: Minty Iced Green Tea

Bowerman siger, at de fleste undersøgelser om grøn te til vægttab har været ufattelige, men det er enten en sund og velsmagende måde at blive hydreret hele dagen. "Drikkevand og te er en god måde at holde alle dine krops processer, herunder dit stofskifte, løber glat og effektivt, "tilføjer hun.

Annonce

Krydret grøn te smoothie

Her er en anden måde at nippe til sund grøn te: Som en smoothie! Par denne søde og krydrede drik med et par ounce magert protein - nogle skiverne kalkun, for eksempel - til en komplet eftermiddagsmad.

En servering får dig 3 gram fibre (takket være sin hemmelige ingrediens, pære!). Plus, den indeholder cayenne peber, som kan hjælpe med at bremse appetitten og give dit stofskifte et løft.

Prøv denne opskrift: Krydret grønt te smoothie

Ingredienser:

Grøn te, cayenne peber, citron, agave nektar, pære, fedtfri almindelig yoghurt, isterninger. Kalorier:

Annonce

Crunchy courgetterundinger

Tilsæt nogle smag til zucchini ved at tilsætte denne veggie med smuk gedeost og salte soltørrede tomater.

Denne farverige skabelse giver mulighed for en festlig forretter eller en lækker bidtstor snack. Takket være zucchini-basen er de fyldt med vitamin A, magnesium, omega-3 fedtsyrer, zink, calcium og protein, for blot at nævne nogle få af dets mange næringsstoffer. Plus den sundried tomat tilføjer en dosis af vitamin, jern og antioxidanter. Mens gedeosten øger proteinet, så du føler dig fuld og tilfreds længere.

Hver mundfuld af denne salte snack tillader en masse smag til meget få kalorier (86 til tre zucchini-runder).

Prøv denne opskrift: Crunchy Zucchini Rounds Med Soltørret Tomater Og Gederost

Ingredienser:

Courgetter, Salt, Jordet sort peber, Soltørrede Tomater, Gedost, Friske Grønt, Ekstra Olivenolie Kalorier:

Annonce

22 af 24

Edamame "guacamole"

Brug af edamam i stedet for avocado giver dig 12 gram protein, og olivenolie pumper op i hjertesundede fedtstoffer.Kast i et strejf limejuice og jalapeño, og du har en krydret, slankende snack. Og hvis du vil være ekstra kaloriebevidst, skal du springe over pitabrystene og skubbe op denne dip med gulerod eller selleripinde i stedet.

Prøv denne opskrift: Edamame "Guacamole" med Chili-Dusted Pita Chips

Ingredienser:

Frosne edamamer, olivenolie, rødløg, ristede røde paprika, gul paprika, limes, jalapeño, koriander, persille, pitas, chili-pulver Kalorier:

Annonce

23 af 24Billede: Leigh Beisch

Pumpernickelskål med røget laks

Denne gourmetforretning er en fantastisk afbalanceret og tilfredsstillende snack. Pumpernickel toast giver fiber til at holde din mave fuld til dit næste måltid. Mens laksen byder på høje niveauer af omega-3 fedtsyrer, protein, B-vitaminer, kalium og selen. Plus, disse velsmagende toasts omfatter en peberrod spredes for lige den rigtige mængde smag spark. Den bedste del: De tager mindre end 10 minutter at lave!

Prøv denne opskrift: Pumpernickel Toasts med røget laks og peberrodskrem

Ingredienser:

Majonnaise, frisk dill, peberrod, pumpernickelbrød, kapers, røget laks, dill, citron. Kalorier:

Annonce

Gulerodsuppe

Lav en stor portion af denne suppe og få en kop hver eftermiddag. Det er fyldt med fiber og gingery smag, der vil holde din mave satiated i timevis! Plus denne gulerods-gips suppe er fyldt med antioxidanter. Og da gulerødder er rige på A-vitamin, kan denne snack også reducere risikoen for hjerteanfald, beskytte syn og mindske risikoen for at få visse kræftformer. En servering vejer ind på lidt over 100 kalorier og 7 gram talje-slankende fiber.

Prøv denne opskrift: Gulerodsuppe

Ingredienser:

Gulerødder, risvineddike, sesamfrø, hvidløgskrydderier, revet ingefær, sesamolie Kalorier:

Efterlad Din Kommentar