10 sunde bachelorette party ideas

Skønhed

10 sunde bachelorette party ideas

En af mine bedste venner, Amanda, giftede sig i efteråret, og jeg havde ære at være hendes brudepige. For de af jer, der ikke har set Brudepiger , er en af ​​en brudepiges pligter og ærespiger at kaste bachelorette partiet.

Amanda drikker ikke rigtig godt, så jeg vidste bedre end at kaste en "piger væk" bachelorette parti. Med strippere, tequila skud og clubbing fra bordet måtte jeg (og resten af ​​hendes bryllupsfest) komme på en unik måde at fejre, der ville svare til brudens interesser.

Som studerende på biologi, elsker hun eventyr og udendørs. Så i stedet for bar hop besluttede vi at "trail hop" og tilbringe en eftermiddag vandreture sammen i Pocono Mountains før vi går ud til middag for at fejre.

Hendes bachelorette parti var ikke kun enestående for hendes interesser; det gav os en chance for at udforske udendørs sammen, og arbejde også med nogle kalorier. Afhængig af din vægt brænder vandreture i en halv time 200-700 kalorier! Og som en bypige var det dejligt at tilbringe en eftermiddag tilbage i skoven - vi så endda et vandfald og gjorde en lille klatring under vandreturen.

Leder du efter andre erstatninger til bachelorette bar scene? Uanset om din brud ikke er meget af en drikker eller du bare søger et unikt spin på den traditionelle free-for-all, her er ni andre sjove og sunde alternative ideer til et bachelorette parti.

Tilføjet bonus: Disse aktiviteter er mere tilbøjelige til at hjælpe dig med at passe ind i den brudepige kjole end en nat ud at drikke mange sukkerholdige drikkevarer med højt kalorieindhold.

White-water rafting

Hvis din bruden elsker vandsport (og craves eventyr) slår vandet og går rafting. Vil du stadig blive lidt våd, men er ikke en spændingsøgende? Prøv kajak eller kano på dagen. Mange kajaksejladser og white-water rafting-ture omfatter et sted, hvor du kan stoppe undervejs og få en picnic frokost.

Yoga

En ny trend blandt brude-til-være, tilbringe en time eller to stressfri sammen med en yogaklasse. Du kan enten leje et studie eller leje en privat instruktør for at komme til dit hus.

Klatring

Hvis vejret er dejligt, kan du planlægge en dagstur til at gå klatring sammen, eller hvis prognosen er dyster, gå indendørs ind i et klatrefaciliteter. Byg både din overkropsstyrke og benmusklerne med denne kalorieforbrændingsaktivitet.

Striptease eller pole dancing

Bare fordi du ikke drikker, betyder det ikke, at du skal være helt kaste. Poledansning er meget hårdere end det kan se ud, og det er en god overkrops træning. På samme måde kan læring af strippekunst også hjælpe med at fjerne nogle alvorlige fedtstoffer.

Kør et løb

Vis din dedikation til bruden og tilmelde dig en 5K race, 10K eller endda en marathon afhængigt af dit fitnessniveau.Du kan alle træne sammen til den store dag og endda løbe i matchende bachelorette outfits. Vil du have noget mere unikt? Prøv Warrior Dash, Mud Run, eller Zombie Run.

Boot camp

Er din kæreste kærlig en udfordring? Strøm dig igennem en time med boot camp, med hoppe jacks, sit-ups, push-ups og lunges.

Dancing

Har en dans-en-thon! Bare fordi det er en bachelorette fest, betyder det ikke, at du skal ende med at danse oven på baren. Hvis din ven elsker musik og dans, organisere en privat danseklasse til dig og hendes venner. Prøv zumba, salsa eller hip-hop afhængigt af hendes stil.

Paintball

Er din ven mere af en tomboy end en Disney prinsesse? Hun kan sætte pris på et paintball-tema bachelorette parti. Det kan ikke brænde så mange kalorier som boot camp, men paintball involverer stadig kører i timevis og knytter dig sammen som et hold.

Skydespil eller bueskydningsklasse

Hvis den fremtidige brud er en fan Hunger Games , eller bare vil skræmme hendes brudgom lidt, skal du planlægge en dag i skydebanen eller bueskydningsklubben. Bare vær forsigtig - hun skal være i ét stykke for hendes store dag!

  • 7 Essentials for Healthy Hiking
  • Brænde det af med Boot Camp
  • 10 bedste træningsprogrammer til dit sexliv

Efterlad Din Kommentar